Ben je wel eens in Spanje geweest, dan ken je misschien het concept van een Zuid-Europese versmarkt; een klein, overdekt winkelcentrum met verschillende winkels of kramen waar je aan het juiste adres bent voor verse, ambachtelijke (streek)producten. En dat is precies wat er aan de Wagenweg wordt gerealiseerd! De versmarkt in de oude Garage Westerhout zal plek bieden aan een stuk of zeven winkels, verdeeld over een oppervlakte van 1.200 vierkante meter. Van culinaire wereldreis, tot kopje koffie of dagverse boodschap… bij De Garage Passage kun je als het goed is rond kerst terecht. We kunnen bijna niet wachten!

 

 

Een aantal van de huurders van versmarkt hebben zich al ingeschreven, maar er zijn ook nog wat plekken leeg. Wel is al bekend dat De Garage Passage de focus wil leggen op duurzame, eerlijke producten en een betrokken gemeenschap. Een aantal namen die daarbij werden genoemd zijn streekbakker Van Vessem, slagerij Van Leeuwen Vleesch en Italiaanse delicatessenwinkel Madisons. Stuk voor stuk goede voorbeelden van ondernemers met kwaliteitsproducten.

 

 

De passage loopt van de Wagenweg naar de Schouwtjeslaan en is straks van beide kanten gemakkelijk te bereiken. In de Koninginnebuurt wordt ook een extra fietsenstalling gebouwd om zwervende fietsen op straat te voorkomen. Alles gaat in goed overleg met de bewoners van de Koninginnebuurt, zodat geen last van de nieuwe markt zullen krijgen en natuurlijk zelf ook kunnen genieten van dit leuke concept.

 

 

Winkelen of koffie drinken bij deze nieuwe, overdekte versmarkt zal ongetwijfeld een feestje worden en de Garage Passage is een erg toffe toevoeging op de wijk. Of zoals ze het zelf zeggen: ‘De Garage Passage is de kroon op de Koninginnebuurt!’. We hopen dat de deuren gauw openen, zodat we je ook daar snel van op de hoogte kunnen brengen!

 

Contact

De Garage Passage
Wagenweg
degaragepassage.nl

 

Foto’s: De Garage Passage

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké