Sinds mei 2022 mogen we een nieuwe koffiebar verwelkomen in de Koningstraat: Life of Yuna. Alweer een koffiebar? Ja, Haarlem heeft inmiddels al een aantal plaatsen waar je terecht kunt voor een lekker bakkie. Wat maakt Life of Yuna anders dan anderen? Dat gaan we je vertellen!

 

 Life of Yuna koffiebar

 

Van grafisch designer naar barista

Eigenaresse Carmen komt zelf uit Hoofddorp en heeft samen met een zakenpartner een eigen merk- en ontwerpbureau. Dat laatste zie je zeker terug in het interieur, maar vooral in het ontwerp van de menukaart. Om meteen een sprongetje te maken naar het aanbod: hier ga je zeker genieten. Life of Yuna heeft gekozen voor koffiebonen van Lot61 uit Amsterdam. In Haarlem is er nog geen koffietent die deze bonen gebruikt, dus dat maakt Yuna zeker wel uniek. Daarnaast is de keuze in koffie echt enorm. Ga je bijvoorbeeld voor een cortado, caramel macchiato, (iced) cappuccino of matcha latte?

 

 

Zelfgemaakte matcha

Een zelfgemaakte matcha met een stuk gebak, lijkt je dat niet heerlijk? De matcha en het gebak wordt door de moeder van de eigenaresse gemaakt. Zo vers als het maar kan en met alle liefde: hoe leuk is dat. Daarnaast komt de melk, die voor je koffie wordt gebruikt, rechtstreeks via de boer van ‘Elke Melk’.

Stap je thuis de deur uit en heb je zin in een lekker ontbijtje, lunch of koffie, dan heeft Life of Yuna voor jou een fijne menukaart. Een smaakvolle acai bowl, diverse croissants, sandwiches, tosti’s, pastries en cakes. De keuze is reuze. Je kunt hier dus ook terecht voor een healthy ontbijt, maar ook een makkelijke croissant of tosti voor een andere snelle hap.

 

 

Goddelijke inspiratie

Yuna is dus niet de naam van de eigenaresse. Het is afkomstig uit de Griekse mythologie, van de godin Hera (Juno voor de Romeinen). Zij symboliseert de atmosfeer die vruchtbaarheid brengt, en de lucht. Ze werd gezien als de beheerseres van hemel en aarde. Daarnaast staat Yuna voor de steen jade, en daarmee elegantie en voorspoed. Bij Yuna kun je de drukte van de stad ontvluchten!

 

Life of Yuna koffiebar

Life of Yuna is de plek waar je tot rust komt met een koffietje. Wanneer je trek hebt in iets lekkers biedt Yuna genoeg keuze, er is voor ieder wat wils. Kom je binnenkort sfeer proeven bij Yuna? De Café Latte met havermelk is de favoriet van de eigenaresse. We zijn benieuwd wat jouw favoriet wordt!

 

Contact

Life of Yuna
Koningstraat 7
2011 TB, Haarlem
lifeofyuna.nl

instagram.com/life.of.yunaa
facebook.com/Life.of.yuna

 

Openingstijden

Maandag, 07.30 – 15.30
Dinsdag, 07.30 – 15.30
Woensdag, 07.30 – 15.30
Donderdag, 07.30 – 15.30
Vrijdag, 07.30 – 15.30
Zaterdag, 07.30 – 15.30
Zondag, 07.30 – 15.30

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké