The Louisiana Lobster Shack is een cocktailbar & grill, geïnspireerd op de eet-, drink- en muziekcultuur van New Orleans. De plek voor kreeft, lekkere cocktails en meer. Wij gingen proeven!

Gelijk bij binnenkomst merk je een heerlijke, relaxte, ‘laid back’ sfeer. We begonnen met een spannend cocktail aan de bar; Flaming Hurricane, letterlijk met vuur. Het cocktailmenu wisselt elke week en daarnaast is er een ruime keus aan andere, mooie soorten drank. Mocht je geen zin hebben in alcohol dan raad ik de zelfgemaakte ice tea aan.

Je waant je trouwens echt even helemaal in een andere, internationale stad. Ik ben nog nooit in New Orleans geweest maar ik denk dat ik nu een idee heb hoe dat moet zijn.

Het eten was verrassend en vol van smaak. Vers bereid en meestal biologisch, dat proef je. We kregen 2 bites vooraf; crab cakes van echte krab (niet surimi!) en spicy kipkuifjes met een blauwe kaas-dip. Heerlijk.

Natuurlijk konden we niet om ‘the lobster’ heen, met frites en salade. LEKKER! En we probeerden de crayfrish-bowl (kleine kreeftjes uit een Dutch Oven) die we heerlijk met onze handen konden opeten. Emmertje naast de tafel en smullen maar. Heel fijn om zonder gene zo te kunnen genieten van het eten met je handen. Dat is ook precies de bedoeling, kon eigenaar Fausto Albers ons vertellen. Mocht je geen zin hebben in vis, dan zijn er genoeg vleesgerechten te kiezen. We probeerden een ‘Pecan pie‘ om mee af te sluiten, naar geheim recept van de oma van Billy uit New Orleans. Die moet je proeven!

Muziek is een belangrijke, sfeer verhogende factor. Vergeten jazz, swamp funk, blues en New Orleans brass. Soms live, soms niet. Het leuke van dit restaurant is dat de staande tafels gemakkelijk weg te schuiven zijn door een bepaald systeem waardoor er ruimte is voor een live band en wellicht een klein dansje! En dit kan in het weekend zelfs tot ongeveer 04.00 uur. Hou goed in de gaten op Facebook wanneer er een live band is.

See you when you get there!

The Louisiana Lobstershack
Zijlstraat 21
2011 TJ Haarlem
Tel 023- 202 60 32
www.lobstershack.nl

Openingstijden
Maandag – Donderdag: 17.00 – 01.00
Vrijdag: 17.00 – 04.00
Zaterdag: 12.00 – 04.00
Zondag: 12.00 – 01.00

Reserveer nu een tafeltje bij The Louisiana
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké