In de Zijlstraat vind je Mama Mojo. Een ontzettend leuk, kleurrijk zaakje voor lunch, koffie en thee (ook to go!). De basis is, jawel, pickles. Pickles? Wist je dat ‘pickle’ zeker niet alleen een augurk is, maar een verzamelnaam voor tafelzuren en alles wat je inmaakt? Een hervonden manier van conserveren, wat resulteert in heerlijke en unieke smaken. Bij Mama Mojo ben je aan het goede adres voor een wel heel bijzondere lunch en een eerlijke, goede kop koffie of thee. Eerlijke producten en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. 

 

Mama Mojo

 

What the weck

De eigenaren werkten jarenlang in de horeca en hebben ontzettend veel kennis vergaard over zuur, zoet en hoe smaken van kruiden, groente en fruit perfect samenkomen en elkaar versterken tijdens het pickelen. In het welbekende weckpotje stopt eigenaresse Heleen Tergau groente of fruit, strooit haar creativiteit, kennis en kunde erbij en laat het geheel inmaken in de keuken achterin de zaak. Zo ontstaan de heerlijkste broodjes met een huisgemaakte pickle als basis en daarbij warme vullingen van vis, vlees of groente. De seizoenen worden gevolgd, dus de menukaart wijzigt regelmatig.  

 


Mama Mojo

 

Feel good

’Mojo’ staat voor passie en gevoel. Hoe voel je je vandaag en wat draagt feel good food daaraan bij. Hun gasten kennis laten maken, laten proeven en hun passie delen over eten is wat ze het liefst doen bij Mama Mojo. 

 

 

Voor thuis

Bramen, courgette, stoofperen, ananas. Er wordt van alles ingemaakt en alles gebeurt in het potje zelf. Het mooie is dat je precies weet wat erin zit; wél een hoop geduld, maar geen grote hoeveelheid toegevoegde suikers en zout. De potjes zijn ook te koop in de zaak. Heerlijk om thuis mee verder te experimenteren voor je lunch of avondeten. De ingewekte bramen zijn bijvoorbeeld ook een topper bij de borrel. Lekker in combi met allerlei zoete en hartige dingen.

 

Mama Mojo

 

Catering en afhaalmaaltijden behoren ook tot de mogelijkheden. Uiteraard… met pickles 😊

 

Contact

Mama Mojo
Zijlstraat 16
2011 TN ,Haarlem
www.mamamojo.nl 

instagram.com/mamamojohaarlem
facebook.com/MamaMojoHaarlem

 

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, 10.00 – 18.00
Woensdag, 10.00 – 18.00
Donderdag, 10.00 – 18.00
Vrijdag, 10.00 – 18.00
Zaterdag, 10.00 – 18.00
Zondag, gesloten

 

Handtekening Eva

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké