Sinds 24 mei dit jaar is Haarlem een hotspot rijker: Meneer Frans. Aan de Gedempte Oude Gracht vind je deze prachtige lunchroom en borrelgelegenheid.

Meneer-Frans-Haarlem-1

Meneer Frans* is één van de vier bedrijven gevestigd in één pand, namelijk: Van Duivenboden meubels, Sports ’N Styles en Pand 10. Allen onder één dak dus. Een unieke en leuke combinatie van winkels en horeca met daarin centraal een verrassende binnentuin. Meneer Frans heeft een eigen ingang aan de zijkant, Klein Heiligland 8.

Meneer-Frans-Haarlem-4

Neerploffen in een heerlijk loungebank en even bijkomen van de drukte in de stad.
Alleen al om de rust in deze binnentuin te ervaren moet je hier een keer een kopje koffie gaan drinken. De kaart biedt zowel lunch als warme lunch. Van verse, eigen gebakken taarten, Flammenkuchen, tot aan broodje hamburger of biologische en vegetarische keuzes. Heel hip en ook een tikkie anders dan dat je gewend bent.

Meneer-Frans-Haarlem-5

Daarnaast is er uitgebreide keus aan wijn. Tijdens de lunch, maar ook als je rond 16 uur toe bent aan een borrel, mag je verwachten dat je een goede wijn voorgezet krijgt.

Meneer Frans heeft drie verschillende, eigenzinnige ruimtes. De dameskamer met knipoog naar de 18e eeuw, waar elke vrouw blij van wordt vanwege de zoete kleuren en lieve vloerkleden. De industriële kamer met stoere elementen zoals een blauwe metallic muur en strakke stoelen. En binnenkort komt er een vergaderruimte. Tevens is er de mogelijkheid om te reserveren voor feestjes, verjaardagen, recepties en bruiloften.

Meneer-Frans-Haarlem-2

Meneer-Frans-Haarlem-3

Bij Meneer Frans houden ze wel van een vrijdagmiddag borrel en zodoende wordt er elke eerste en derde vrijdag van de maand een borrel georganiseerd, genaamd “Meneer Frans borrelt”. Een reeks zomerse borrels in samenwerking met de drie andere bedrijven. Er wordt gezorgd voor een DJ, lekkere hapjes & drankjes en een goede sfeer is gegarandeerd!
Al zin gekregen? Meneer Frans is er klaar voor!

*De naam Meneer Frans is een eerbetoon aan de eerder dit jaar overleden oud-eigenaar van Van Duivenboden.

Perfect voor: zomaar een koffie op gave locatie, ontbijt, lunch (in de tuin!), borrel (op vrijdagen groots)
Prijs: gemiddeld
Reserveren: niet nodig
Social media: Facebook

Meneer Frans
Klein Heiligland 8
2011 GV Haarlem
Tel 023 – 5313840 / 06 – 51305438
www.meneerfrans.nl

Openingstijden
maandag van 13:00 tot 18:00
dinsdag t/m woensdag van 09:30 tot 18:00
donderdag van 09:30 tot 18:00
vrijdag van 09:30 tot 20:00
zaterdag van 10:00 – 17:30
zondag van 12:00 tot 17:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké