Heemstedenaren opgelet: vanaf nu sta je waarschijnlijk nooit meer in de keuken! Sinds kort vind je op de Camplaan in Heemstede namelijk Menno’s Eetwinkel, een traiteur met allerlei kant-en-klaarmaaltijden van uitstekende kwaliteit. Geen simpel aardappel-vlees-groenteverhaal, maar wereldse ‘smaakexplosies‘ (zoals ze het zelf mooi verwoorden). Voor iedereen die het druk heeft of simpelweg geen zin heeft om te koken, maar het liefst wel gaat voor gezond en goed eten. Pasta, tapas of soep. Italiaans, Spaans, Aziatisch… Er is voor ieder wat wils!

 

Menno's Eetwinkel

 

Na altijd bij sterrenrestaurants gewerkt te hebben, startte Menno Vreeburg een aantal jaren geleden zijn eigen, succesvolle cateringbedrijf. Nu, een poosje later, is het tijd voor een nieuwe droom: Menno’s Eetwinkel. Menno verbouwde de oude slagerij van zijn vader, Slagerij Vreeburg, en begon een traiteur voor iedereen die van gemak en lekker eten houdt.

 

Menno's EetwinkelMenno's Eetwinkel

 

Menno’s Eetwinkel kent een aantal vaste onderdelen: borrel, soep, maaltijd, zoet, basic en box. Zoals de termen al een beetje verklappen, heeft Menno dus een wisselend assortiment in elke categorie. Lekkers voor bij de borrel, verschillende soepen die je alleen nog hoeft op te warmen, wekelijks wisselende maaltijden, zelfgebakken zoetigheden, basics zoals pasta en olie (en misschien hoort de wijn daar ook bij, het is maar net hoe je het bekijkt) en zelfs een complete box met alles wat je nodig hebt voor een avondje culinair genieten.

 

 

Zelf probeerden we o.a. een heerlijke lasagne van Menno, die na een paar minuten in de oven direct klaar was om te eten. En hij smaakte heerlijk! Het concept van Menno’s Eetwinkel is dus een uitkomst voor iedereen die zichzelf wat vrije tijd gunt, maar niet wil inleveren op smaak en kwaliteit. En wie is dat nou niet?

 

Contact

Menno’s Eetwinkel
Camplaan 16A
2103 GW, Heemstede
www.mennoseetwinkel.nl

facebook.com/mennoseetwinkel
instagram.com/mennoseetwinkel

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12.00 – 19.00
Woensdag
12.00 – 19.00
Donderdag
12.00 – 19.00
Vrijdag
12.00 – 19.00
Zaterdag
12.00 – 19.00
Zondag
Gesloten

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké