De Warmoesstraat is één van de meest sfeervolle straatjes in Haarlem, en trotse bezitter van een aantal goede eetplekken. Deze restaurants zijn al jaren populair. Metzo is daar een van, een eigentijds restaurant waar je terecht kunt voor lunch en diner.

Metzo-Haarlem-5

Bij de entree van Metzo stuit je eerst op het terras. Klein maar fijn, in de zomer heerlijk buiten zitten en mensen kijken. Van binnen is Metzo verrassend groot, met drie verschillende niveau’s. Vooraan lunchen bij het raam, achteraan opwarmen bij de openhaard. Het is maar net waar je zin in hebt. De inrichting is modern en gezellig. Maakt uurtjes vertoeven hier heerlijk. Het is niet voor niks dat dit restaurant al jaren op de shortlist van Haarlemmers staat.

Metzo-Haarlem-3

Metzo-Haarlem-2

Chef-kok Nigel Jansen zet verfijnde gerechten op tafel. Basis is de Franse keuken, maar die wordt door Nigel makkelijk gemixt met Grieks, mediterraans, Italiaans, Japans en Spaans. Divers dus, en voor alle smaken wat wils. Voorgerechten zoals carpaccio, pompoen-notentaart, noodle soep, coquilles of zalm met biet en gember zijn tussen de 5 en 13 euro. Als hoofdgerecht kies je bijvoorbeeld voor tournedos, pasta tartufo, gegrilde tonijn of eendenborst (circa 20 euro). Metzo biedt ook heerlijke desserts en een wekelijks drie-gangen menu van 33,50. De kaart wisselt elke drie maanden.

Metzo-Haarlem-1

Metzo-Haarlem-4

Metzo Haarlem 7

Wij hebben al meerdere bezoekjes gebracht aan dit fijne restaurant, en altijd met succes! Ga hier dus een keer proeven bij een volgend etentje of lunch tijdens een dagje shoppen in onze gezellige stad.

Metzo-Haarlem-6

Metzo
Warmoesstraat 21
2011 HN Haarlem
Tel 0235322398
www.metzo.nl

Openingstijden
Maandag t/m zondag – 11.30 tot 22.00 uur
Zondagavond tot 21.00

Reserveer nu een tafeltje bij Metzo
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie