Popecate watte? Het blijft een uitdaging de naam van dit Mexicaanse restaurant uit te spreken. Popocatepetl is vernoemd naar de bekende vulkaan bij Mexico City. In Haarlem kennen wij de naam vooral door het restaurant op de hoek van de Jansstraat en Riviervischmarkt. Hij zit er al jaren, en nu heeft deze hotspot een complete metamorfose ondergaan. Dat trekt onze aandacht!

Popocatepetl-Haarlem-09

Popocatepetl-Haarlem-08

Popocatepetl-Haarlem-07

Het grote hoekpand was traditioneel Mexicaans ingericht met veel felle kleuren. Nu is het compleet anders. Zowel van buiten als van binnen. Overal is wel wat te zien, zoals de wand met hoefijzers, cactussen, toffe lampen, Mexicaanse kuipstoeltjes, krijtborden en neon teksten. Heel sfeervol!

Popocatepetl-Haarlem-06

Popocatepetl-Haarlem-05

Popocatepetl-Haarlem-04

dsc-9816

Naast het hele pand is ook de kaart aangepakt. De bekende gerechten zoals tortilla’s, faijtas en quesadillas zijn er nog. Nieuw zijn de bites to share, de lunch, en er is een uitgebreide drankkaart vol cocktails en Mexicaanse spirits. Deze plek is dus nu ook leuk in de middag en voor een borrel ’s avonds.

Popocatepetl-Haarlem-02

Popocatepetl-Haarlem-03

Popocatepetl-Haarlem-01

Wat ons betreft een geslaagde metamorfose!

Openingstijden
De keuken is open van 12:00 tot 22:00 uur

Popocatepetl the Mexican
Riviervismarkt 1-3
2011 HJ Haarlem
Tel +31 (0)23 5511901
popo.nl/restaurant/haarlem

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké