De Kleine Houtstraat is hot! Mica, een koffiebar van de zussen Sophie en Annemarie, is de nieuwste aanwinst in deze straat. Dit gezellige koffietentje heeft een echte huiskamersfeer met een Scandinavische ‘touch’. Dat is niet zo gek, want beide dames hebben een tijd in Kopenhagen gewoond en gewerkt. Hierdoor hebben zij genoeg inspiratie opgedaan voor Mica.

Mica Coffeebar

Mica Coffeebar

Een lang gekoesterde droom is eindelijk werkelijkheid geworden. Sophie en Annemarie houden van gezelligheid, koffie en lekkere dingen bakken en koken. Na een verbouwing konden ze in december open en ontvangen je vol trots in hun eigen koffiebar!

Mica Coffeebar

De koffie bij Mica is van Bonanza, uit Berlijn en is erg goed. Alles bij deze koffie hotspot is huisgemaakt (ter plekke en dat ruik je!) en zijn net zo lekker als ze eruit zien. Heerlijke bananabread, shortbread, cookies, en nog meer. Er zijn ook heerlijke croissants. Ook is straks de wens om zelf brood te bakken en te serveren voor lunch. En, ze hebben cruffin; een kruising tussen een muffin en een croissant!

Mica Coffeebar

Mica Coffeebar

Hoewel de focus vooral op koffie ligt, kan je bij Mica ook ontbijten (heerlijke oats met vers fruit) en een kleine lunch nuttigen. In de toekomst zal de kaart hiervan wisselen en/of uitbreiden. De thee is van Monkey Chief; een heerlijke volle, speciale thee. En sapjes staan eveneens op de kaart.

Mica Coffeebar

Mica Coffeebar

Mica is geen concept store, maar er worden wel een aantal kleine dingen verkocht. De lampen die Sophie en Annemarie zelf hebben gemaakt, zijn bijvoorbeeld te koop. Net als de posters en kaarten die in Mica hangen; die hebben ze zelf bedacht/gemaakt. En, de prachtige koffiekopjes met marmerprint kan je voor een schappelijke prijs kopen. We zien je bij Mica!

Mica Coffeebar

Mica Coffeebar

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten

Woensdag 8:00 – 18:00

Donderdag 8:00 – 18:00

Vrijdag 8:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 18:00

Zondag 10:00 – 18:00Mica Coffeebar
KLEINE HOUTSTRAAT 103

2011 DK HAARLEM
www.micacoffeebar.com
www.facebook.com/micacoffeebar

Fotocredits: Linda Kortekaas FotografieHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké