Oui, het wordt een gezellige boules in Haarlem. Binnenkort opent een erg toffe nieuwe hotspot haar deuren. Aan de Oerkapkade zit over een tijdje namelijk de splinternieuwe vestiging van Mooie Boules, een enorm populair concept. Het idee: jeu de boulen, heerlijk eten en drinken, en vooral veel gezelligheid. Wij konden niet wachten, dus namen alvast een kijkje in het gebouw van Mooie Boules, waar ze nog middenin de verbouwing zitten. We nemen jullie mee!

 

Mooie Boules HaarlemMooie Boules Haarlem

 

Er is goed te zien hoe tof deze zaak gaat worden. Ook de gezellige sfeer is al duidelijk aanwezig; de muziek staat luid en iedereen loopt zingend door de zaak. Een groot deel van de bar is gebouwd en de biertanks zijn aangesloten. Naast het Haarlemse Uiltje en Jopen, serveren ze straks ook bier van Swinckels. Proost hè! Verder zijn er verschillende keukens om uit te kiezen. De Haarlemse partners Roast Bistro Bar en Fishbar Monk krijgen een eigen plek in de zaak, maar ook het nieuwe concept Ron Gastrobar Streetfood van chef Ron Blaauw. Het is wel duidelijk: dit kan niet meer misgaan!

 

Mooie Boules HaarlemBier Haarlem

 

Naast eten en drinken, staat ook spelen centraal. Want ja, waarom zo serieus? Het is niet voor niets dat ze Mooie Boules een speeltuin voor volwassenen noemen. Er zijn meerdere jeu-de-boulesbanen, twee karaokekamers, interactieve darts en talloze spelletjes van partner 999 Games die je zo uit de kast kunt pakken. Laat je innerlijke kind dus gerust weer naar buiten, want hier is niets te gek.

 

Jeu de boules HaarlemKaraoke HaarlemSpelletjes Café Haarlem

 

En, wanneer is het tijd voor een feestje? We moeten dus nog heel even wachten, maar dan is het zover en opent Mooie Boules Haarlem haar deuren. Binnenkort ben je er welkom om te spelen, eten, borrelen, lachen, gieren, brullen. Ondanks dat Mooie Boules momenteel nog redelijk in de steigers staat, kun je straks wel alvast reserveren. Wees er wel gauw bij, want het gaat waarschijnlijk razend hard.

 

Mooie Boules Haarlem

 

Zodra de confetti heeft geknald en Mooie Boules Haarlem écht open is, zullen we je uiteraard op de hoogte houden met een nieuwe blog. Houd onze socials scherp in de gaten, want dit wil je niet missen!

 

Contact

Mooie Boules
Oerkapkade 3
2031 ET, Haarlem
mooieboules.nl/haarlem

facebook.com/Mooie-Boules-Haarlem
instagram.com/mooieboules.haarlem

 

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie