Oui, het is een gezellige boules in Haarlem. Aan de Oerkapkade zit misschien wel de gezelligste vestiging van Mooie Boules. Het idee: jeu-de-boulen, heerlijk eten en drinken, en vooral veel gezelligheid. En dacht je (net als wij) dat het niet leuker kon worden bij Mooie Boules? Toch wel! Sinds kort hebben ze een spiksplinternieuw terras waar je ‘Vous’ tegen zegt. Lekker aan het water, compleet in Franse sferen, met een buitenbar, fontein en natuurlijk jeu de boules banen. Potje ketsen?

 

Mooie Boules Haarlem

 

Renault

Mooie Boules had natuurlijk al een heerlijk, zonovergoten terras, maar dit is wel echt next level. Het plan lag al voor de opening klaar, de uitvoering liet wegens werkzaamheden aan de kade echter nog even op zich wachten. Maar nu kunnen we er terecht voor al onze middagen en avonden vol hapjes, drankjes en gezelligheid. Het pronkstuk is toch wel de roestige Renault oldtimer die midden op het terras staat. Verder is het een mix geworden tussen het industriële karakter van het Lichtfabriekterrein en het Franse tintje dat Mooie Boules bij zich draagt.

 

 

Plof neer in een van de strandstoelen, vanuit waar het lekker wegkijkt over het water, neem plaats aan de gezellige picknicktafels, groot genoeg voor al je vrienden en collega’s, of zoek een knus plekje uit om je date mee te imponeren. Genoeg opties!

 

Fête gezellig

Als je ergens een feestje kunt bouwen, is het wel hier. En dan bedoelen we niet alleen dansen en sjansen. Een wijntje in de zon is toch ook al een groot feest? Vooral na een drukke werkweek is het laid back karakter van Mooie Boules precies waar je op zit te wachten. Daarnaast organiseren ze in de zomer weer allerlei leuke events waar je zeker bij wilt zijn. Nieuwsgierig? Houd vooral hun socials goed in de gaten!

 

Mooie Boules Haarlem Mooie Boules Haarlem

 

Het concept

De gezellige sfeer hier is zelfs voor openingstijd al duidelijk aanwezig; de muziek staat luid en iedereen loopt zingend door het pand. Voorin de zaak staat een brede bar waaraan grote biertanks zijn aangesloten. Naast het Haarlemse Uiltje en Jopen, serveren ze ook bier van Swinckels. Proost hè! Verder zijn er verschillende keukens om uit te kiezen. De Haarlemse partners Roast Bistro Bar en Fishbar Monk hebben een eigen plek in de zaak, maar ook het nieuwe concept Ron Gastrobar Streetfood van chef Ron Blaauw. Het is wel duidelijk: hier vermaken wij ons wel!

 

Bar Haarlem Bier Haarlem Fishbar Monk en Roast Bistro

 

Why so serious?

Naast eten en drinken, staat ook spelen centraal. Want ja, waarom zo serieus? Het is niet voor niets dat ze Mooie Boules een speeltuin voor volwassenen noemen. Er zijn meerdere jeu-de-boulesbanen, twee karaokekamers, interactieve darts en talloze spelletjes van partner 999 Games die je zo uit de kast kunt pakken. Laat je innerlijke kind dus gerust weer naar buiten, want hier is niets te gek.

 

Karaoke HaarlemMooie Boules HaarlemInteractieve darts

 

Geschikt voor…

Naast voldoende ruimte binnen, o.a. voor gezellige tête-à-tête’s, uitjes met vrienden of collega’s, is er ook een groot, zonnig terras aanwezig. Mooie Boules ligt aan het water, dus ook met de boot kun je hier gemakkelijk aanmeren en genieten van een (speciaal)biertje en een hapje in de zon. Er is genoeg te doen voor kids, maar ook voor het kind dat nog in ons allemaal schuilt.

 

 

De confetti heeft geknald en Mooie Boules Haarlem is eindelijk écht open. Ga dus gauw eens langs voor een hapje, een drankje en natuurlijk… jeu de boules!

 

Contact

Mooie Boules
Oerkapkade 3
2031 ET, Haarlem
mooieboules.nl/haarlem

facebook.com/Mooie-Boules-Haarlem
instagram.com/mooieboules.haarlem

Openingstijden

Maandag, 16.00 – 00.00
Dinsdag, 16.00 – 00.00
Woensdag, 16.00 – 00.00
Donderdag, 16.00 – 00.00
Vrijdag, 15.00 – 01.00
Zaterdag, 12.00 – 01.00
Zondag, 12.00 – 00.00

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké