Oui, het is een gezellige boules in Haarlem. Een een erg toffe nieuwe hotspot heeft haar deuren geopend. Aan de Oerkapkade zit nu namelijk de splinternieuwe vestiging van Mooie Boules, een enorm populair concept. Het idee: jeu-de-boulen, heerlijk eten en drinken, en vooral veel gezelligheid. Wij waren al fan voordat deze nieuwe hotspot überhaupt open ging, dus namen zo snel als we konden een kijkje. Nieuwsgierig? We nemen jullie mee!

 

Mooie Boules Haarlem Mooie Boules Haarlem

 

Het concept

De gezellige sfeer hier is zelfs voor openingstijd al duidelijk aanwezig; de muziek staat luid en iedereen loopt zingend door het pand. Voorin de zaak staat een brede bar waaraan grote biertanks zijn aangesloten. Naast het Haarlemse Uiltje en Jopen, serveren ze ook bier van Swinckels. Proost hè! Verder zijn er verschillende keukens om uit te kiezen. De Haarlemse partners Roast Bistro Bar en Fishbar Monk hebben een eigen plek in de zaak, maar ook het nieuwe concept Ron Gastrobar Streetfood van chef Ron Blaauw. Het is wel duidelijk: hier vermaken wij ons wel!

 

Bar Haarlem Bier Haarlem Fishbar Monk en Roast Bistro

 

Naast eten en drinken, staat ook spelen centraal. Want ja, waarom zo serieus? Het is niet voor niets dat ze Mooie Boules een speeltuin voor volwassenen noemen. Er zijn meerdere jeu-de-boulesbanen, twee karaokekamers, interactieve darts en talloze spelletjes van partner 999 Games die je zo uit de kast kunt pakken. Laat je innerlijke kind dus gerust weer naar buiten, want hier is niets te gek.

 

Karaoke HaarlemMooie Boules HaarlemInteractieve darts

 

Geschikt voor…

Naast voldoende ruimte binnen, o.a. voor gezellige tête-à-tête’s, uitjes met vrienden of collega’s, is er ook een groot, zonnig terras aanwezig. Mooie Boules ligt aan het water, dus ook met de boot kun je hier gemakkelijk aanmeren en genieten van een (speciaal)biertje en een hapje in de zon. Er is genoeg te doen voor kids, maar ook voor het kind dat nog in ons allemaal schuilt.

 

Jeu de boules Haarlem Mooie Boules Haarlem

 

De confetti heeft geknald en Mooie Boules Haarlem is eindelijk écht open. Ga dus gauw eens langs voor een hapje, een drankje en natuurlijk… jeu de boules!

 

Contact

Mooie Boules
Oerkapkade 3
2031 ET, Haarlem
mooieboules.nl/haarlem

facebook.com/Mooie-Boules-Haarlem
instagram.com/mooieboules.haarlem

Openingstijden

Maandag
16.00 – 00.00
Dinsdag
16.00 – 00.00
Woensdag
16.00 – 00.00
Donderdag
16.00 – 00.00
Vrijdag
16.00 – 00.00
Zaterdag
12.00 – 00.00
Zondag
12.00 – 00.00

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie