In de Lange Veerstraat is een nieuw restaurantje neergestreken: Mr. & Mrs. Voor deze plek geldt ‘klein, maar oh zo fijn’. Deze eetgelegenheid is knus en heeft op de kaart gerechten uit de internationale keuken. Gerund door het echtpaar Corina en Mark. Hij chefkok, zij is van de wijn. Beide geen onbekenden in de Haarlemse horeca wereld. Belooft veel goeds, wij gingen erheen!

Mr-mrs-restaurant-Haarlem-1

Mr-mrs-restaurant-Haarlem-3

De kaart bestaat enkel uit luxe voorgerechten. Dat is ook direct wat Mr. & Mrs. zo speciaal maakt. Een nieuw concept in Haarlem. De gerechten zijn met passie klaargemaakt, en dat zie je in de opmaak en proef je aan de heerlijke smaken. “Wij raden 4 gerechten per persoon aan, maar dat mag uiteraard ook meer of minder zijn”, vertelt Corina. De wijnkaart sluit naadloos aan bij de gerechten. “Ik heb gekozen voor een simpele maar goede wijnkaart met ontdekkingen en traditionele wijnen. Een goed glas wijn voor €5,- per glas.”

Mr-mrs-restaurant-Haarlem-4

Genieten en relaxen staat bij Mr. & Mrs. centraal. Uitermate geschikt voor een avond tafelen, zeker door de meerdere gerechtjes. Op de kaart staan warme en koude gerechten zoals eend, steak tartaar, coquilles, lamsrack, kwartel en zeeduivel. Je kunt ook kiezen voor een verrassing van de chef, met 4, 5 of 6 gerechten. De meeste lekkernijen zijn rond de €9. De kaart wisselt regelmatig. Je kunt hier dus makkelijk terugkomen.

Mr-mrs-restaurant-Haarlem-6

Het plan om een eigen restaurant te openen in Haarlem komt niet uit het niks. Corina en Mark zijn beide bekenden in de culinaire tak van Haarlem (Mark was jaren chefkok bij Specktakel met gerechten uit de Wereldse keuken). Nu de tijd rijp was, en ook dit pand (het oude Truffels) vrij kwam was de keuze snel gemaakt. Een leuke twist: Corina en Mark hebben in dit pand hun huwelijksdiner gevierd. Daarom de naam: Mr. & Mrs.

Mr-mrs-restaurant-Haarlem-2

Mr. & Mrs. bezorgt je een culinaire avond. Veel proeven onder het van een goed glas wijn, en uiteindelijk naar huis zonder al te hoge rekening. Mooie combi dachten wij zo!

Restaurant Mr. & Mrs.
Lange Veerstraat 4
2011 DB Haarlem
Tel 023 531 59 35
www.restaurantmrandmrs.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 17.00 – 22.00 uur

Reserveer nu een tafeltje bij Mr. & Mrs.
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie