Natuurwijn wint steeds meer aan populariteit in Nederland en niet zonder reden. Deze wijnen worden namelijk gemaakt met zo min mogelijk ingrepen van de wijnmaker, dus puur natuur! Het mooie daarvan zag ook wijnliefhebber Pavle en hij opende daarom een aantal weken geleden de eerste Natuurwijnbar in de Kleine Houtstraat. Een aanwinst voor Haarlem!

 

 

In de jaren 80 groeide de liefde voor natuurwijnen weer beetje bij beetje. Er ontstond een tegenbeweging tegen industrieel gemaakte wijnen, vooral omdat deze wijnen steeds meer op elkaar gingen lijken. Worden er namelijk te veel producten aan de wijn toegevoegd, dan verliest de drank zijn smaak. En dat terwijl de druiven zonder al die hulpmiddelen al vanzelf veranderen in wijn!

 

 

Niet alleen voor wijn, maar ook voor heerlijke bistrogerechten kun je  vanaf nu dus terecht bij Zuid Noord. Het menu is dynamisch en blijft zo dus verrassen. Een lekkere lunch is zo geregeld, maar ook een selectie aan charcuterie voor bij de borrel is geen probleem. Smullen!

 

 

Op zondagmiddag wordt gezorgd voor live muziek en ook de eerste wijnproeverijen staan al ingepland. Zuid Noord is dus niet alleen een leuke tent, maar ook een ontmoetingsplek!

Adres

Kleine Houtstraat 105ZW
2011 DK, Haarlem

facebook.com/Zuid-Noord-Natuurwijnbar-Bistro
instagram.com/zuid_noord_natuurwijnbar

 

Openingstijden

Zondag tot en met donderdag van 17.00 tot 23.00 uur, op vrijdag van 17.00 tot 00.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 00.00 uur.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké