In de Grote Houtstraat vind je sinds kort een nieuwe traiteur: Traiteur Zuiver. Eigenaren Rick en Anja ken je misschien van restaurant Fris, restaurant Bodega, Hofje Zonder Zorgen en Mrs Pancke dus er is geen twijfel over mogelijk dat het team genoeg ervaring en talent heeft om ook van Traiteur Zuiver een succes te maken. In het pand waar tot voor kort een knalroze donutwinkel zat, bouwden ze binnen een week (!) hun eigen nieuwe delicatessenwinkel. Traiteur Zuiver heeft de Franse/mediterraanse keuken als basis en dagelijks worden er verse (avond)maaltijden, soepen, salades en desserts bereid die je zo mee naar huis kunt nemen. Daarnaast verkopen ze dus verschillende delicatessen en zijn ze begonnen met het verkopen van belegde broodjes voor de lunch. Dat klinkt als iets voor ons!

 

 

Heb je geen tijd of zin om te koken, dan kun je dus voor een zeer betaalbare prijs een hele maaltijd bij Traiteur Zuiver afhalen. Zelf kun je kiezen voor welke gerechten je gaat. Op de menukaart staan vlees- en visgerechten, salades, groenten, pasta’s, quiches, desserts en ga zo maar door. Voor nog geen tien euro kun je al klaar zijn, afhankelijk van je keuzes natuurlijk. Je zou toch bijna nooit meer zelf achter het fornuis gaan staan!

 

 

Ook voor kwalitatief goede producten voor op of bij de borrelplank zit je hier dus goed. In de winkel vind je verschillende delicatessen, waaronder goede wijnen, olijfolies en vleeswaren. Alles zorgvuldig uitgekozen door de chefs.

 

 

Het stond niet op de kortetermijnplanning, maar een eigen delicatessenwinkel was altijd al een droom van chef-kok Rick May. Toen dit pand vrijkwam, perfect in het rijtje van Hofje Zonder Zorgen en Mrs Pancake, konden Rick en Anja de kans niet laten liggen. Slechts zo’n 600 meter verderop zit restaurant Bodega, waarvan de grote keuken ook goed van pas komt voor de traiteur. En misschien wel de belangrijkste motivatie om het pand over te nemen: een delicatessenwinkel geeft weer extra werkzaamheden voor het personeel dat Rick en Anja graag wilden aanhouden. Win-win dus!

 

 

Conclusie: loop gauw eens bij Traiteur Zuiver naar binnen!

 

Contact

Traiteur Zuiver
Grote Houtstraat 148
2011 SX, Haarlem
023-7854002
www.traiteurzuiver.nl

facebook.com/Traiteurzuiver
instagram.com/traiteurzuiver

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11.00 – 19.00
Woensdag
11.00 – 19.00
Donderdag
11.00 – 19.00
Vrijdag
11.00 – 19.00
Zaterdag
11.00 – 19.00
Zondag
11.00 – 19.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!