Nieuw in Haarlem op de hoek van de Grote Houtstraat en Kerkstraat is Boulangerie OSCAR. Of moeten we zeggen: ook in Haarlem. Want OSCAR heeft al vestigingen in IJmuiden en Heemstede. Ze gaan als een trein dus. En dat snappen wij, want alles bij deze bakkerij is niet alleen lekker maar ook heel puur.

Bij OSCAR wordt alleen gewerkt met biologisch meel. En verder zit in alle baksels water, huisgemaakte desem en zeezout uit de Guérande. Verder helemaal niets! Dus geen kleurstoffen, broodverbeteraars of andere toevoegen. Gewoon puur natuur. Het brood wordt zelfs gebakken in energiezuinige ovens. Alle verpakkingen zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar om het verhaal compleet te maken.

En de smaak? Die is top! Naast overheerlijk brood zijn wij fan van de croissants, kaasbroodjes en taart. OSCAR ziet er ook nog eens knap uit: de winkel is heel licht met al het brood natuurlijk als pronkstuk. Buiten een paar bankjes waar je een net gescoord broodje kan oppeuzelen. Met als uitzicht een van de mooiste straatjes van Haarlem: de Kerkstraat.

Boulangerie OSCAR
Grote Houtstraat 156
2011 SX Haarlem
T 023 785 42 62
www.boulangerieoscar.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag: 7:00 – 18:00 uur
Zondag: 7:00 – 16:00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!