Het lekkere, ongedwongen sfeertje en de heerlijke Italiaanse pizza’s van Nolita aan de Lange Veerstraat kennen we inmiddels maar al te goed. Maar sinds deze week zit er ook een “tweelingzus” van Nolita in Overveen! Boffen wij even. Op de Bloemdaalseweg 333 kun je vanaf nu bijvoorbeeld wat verrassende antipasti, een heerlijke pizza burrata en een verse tiramisu voor jezelf ophalen (mijn favorieten). Of iets anders natuurlijk. En goed nieuws: vanaf 1 juni kun je ook bij Nolita Overveen reserveren! Plan die pizzadate dus maar alvast in.

 

Net als bij Nolita Haarlem, in Overveen geen tl-buizen of Italiaanse vlag aan de gevel, maar een hippe sfeer. Daarnaast komen alle pizza’s uit een authentieke, Italiaanse steenoven. Oftewel: de échte, krokante, dunne pizzabodems zoals je ze kent uit Italië. De bekende pizza’s zoals margherita, napoletana en picante zijn te vinden op de kaart, maar ook burrata, prosciutto en della lana tartufo (met truffel, óók een favoriet). Geloof me, je wilt ze allemaal geproefd hebben.

 

 

Daarnaast kun je bij deze pizzabar, zodra de restaurants weer geopend zijn natuurlijk, ook lekker een drankje komen doen. Italiaanse wijnen, scroppino, Spritz Aperol en lekkere bieren mogen niet ontbreken. Je kunt hier dus straks uitgebreid tafelen, snel een pizzaatje eten of komen borrelen. Salute!

 

 

Via de onderstaande tool kun je alvast reserveren!

 


 

Adres

Bloemendaalseweg 333
2051 GH, Overveen
023 5768062
overveen.nolitapizzabar.nl

facebook.com/nolitapizzabar
instagram.com/nolitapizzabar

Openingstijden

Van maandag t/m zondag vanaf 16.00 uur.

 

Bron foto’s: Nolita Pizzabar

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké