Al langer zijn we bekend met de smakelijke Balinese keuken van all time favourite Samabe in de Korte Veerstraat. Maar heb je een feestje, vergadering of andere bijeenkomst en ben je op zoek naar net zoiets lekkers als je kent uit het populaire restaurant? Ook dan kun je genieten van Samabe! We vertellen je graag meer over hun cateringservice, perfect voor bijna elke gelegenheid!

 

Samabe catering Indonesisch

 

Thuis genieten

Smullen van de kruidige, verse, authentieke Balinese keuken: sinds 2019 kan dat al in restaurant Samabe in het centrum van Haarlem, maar sinds kort dus ook op een locatie naar keuze in Haarlem en omgeving. Haal deze gezellige sfeer naar je eigen woonkamer of neem het mee naar je favoriete (feest)locatie. Gewoon omdat het kan! Of het nu gaat om een groepje van tien of juist een groot gezelschap, de rijsttafels van Samabe bieden voor ieder wat wils. Denk aan pittige rendang, de lekkerste saté en verrukkelijke gado gado. Dat zal je gasten verrassen!

 

Samabe catering Indonesisch

 

Onbezorgd genieten

Hoe fijn is het als je zelf nergens naar om hoeft te kijken? Om die reden neemt het team van Samabe je alles uit handen. Ze verzorgen een heerlijke walking diner, brengen en halen alle spullen en verzorgen op verzoek zelfs bediening. Kortom: onbezorgd genieten.

 

Samabe catering Indonesisch Samabe catering Indonesisch

 

Dus: heb je wat te vieren? Bij je thuis of waar je maar wilt in de omgeving van Haarlem? De verschillende rijsttafels van Samabe (ook met fijne vega-mogelijkheden) zijn nét wat jouw evenement nodig heeft!

 

Contact

Samabe
Korte Veerstraat 1
2011 CL, Haarlem

samabe.nl/#catering | @cafesamabe

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met het team van Samabe.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké