Binnenstappen bij House of Borski is als een tijdreis. Dit nieuwe café-restaurant in Overveen is prachtig gedecoreerd, volledig in de art-decostijl van de roaring 20’s. Eigenaren Bas en Harry wisten, het extravagante interieur, de jazzy muziek en de culinaire passie van toen is ook weer helemaal van nu. Wij namen een kijkje!

 

 

Onze al vrij hoge verwachtingen werden direct overtroffen bij binnenkomst. Deze tent straalt stijl uit. Je hoeft geen expert te zijn om op te merken dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Aan alles is gedacht, van grote dingen als meubels en verlichting tot aan de kleinste details als stopcontacten en exitbordjes. Er zijn enorm veel kleine hoekjes en kamertjes die allemaal weer een andere vormgeving hebben gekregen, maar het is toch één geheel.

  

House of Borski is de perfecte plek om een drankje te drinken met je beste vriend of vriendin, maar ook voor een stijlvol diner of een chique borrel. Zowel de drankenkaart als de menukaart zijn uitgebreid. Genoeg lekkers om een avond fijn te vertoeven dus!

 

 

Op de kaart staan de echte Franse en Italiaanse klassiekers, van foie de canard tot boeuf bourguignon en van panna cotta tot tiramisu. Een brede keuze, voor ieder wat wils.

 

 

Wij zijn erg enthousiast over dit prachtige, nieuwe café-restaurant en zullen hier vanaf nu zeker vaak te vinden zijn!

 

 

Adres

Maandag tot en met zondag van 16.00 tot 00.00 uur.

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké