In de gezellige Smedestraat zit een nieuwe speler: champagne- en cocktailbar NIP. Op zo’n 30 meter van de Grote Markt ben je sinds kort op het juiste adres voor de lekkerste champagnes, per fles én per glas, en verschillende (wat onbekendere) cocktails. En dat in een prachtig ingerichte zaak. Aangezien NIP o.a. familie is van club June en nieuwe karaokebar Shibuya, mag het duidelijk zijn dat het team ervaring heeft in de horeca. Het bijzondere drankmenu is samengesteld door een ervaren sommelier en naast heerlijke drankjes hebben ze ook een kleine borrelkaart. Kortom: NIP heeft dus alles in huis voor een lekker avondje borrelen!

 

Nip cocktailbar Nip cocktailbar

 

NIP richt zich vooral op mousserende wijnen, maar ook als je liever gaat voor een biertje of een cocktail zit je hier goed. Naast het drankassortiment hebben ze dus ook hapjes die goed samengaan met de verschillende dranken. Alle producten worden uitgezocht op kwaliteit en herkomst. Het drankmenu is samengesteld door Melanie Heijerman en ervaren sommelier Milton Verseput. Alles ten behoeve van de complete beleving.

 

Bar HaarlemChampagne Haarlem

 

Voor de zaak kun je lekker van de zon genieten en mensen kijken op het terras. Heerlijk met een drankje in je hand. Liever iets minder in de reuring? Dan kun je ook plaatsnemen in de tuin van NIP, achterin de zaak. Een gezellige binnentuin met picknickbanken en wijnranken. Wat heerlijk!

 

Nip Haarlem Terras Haarlem

 

NIP is een mooie aanwinst voor de Smedestraat en een leuke nieuwe hotspot voor iedereen die van een glaasje bubbels of een cocktail houdt. Wanneer plan jij de volgende borrel?

 

Contact

NIP
Smedestraat 29
2011 RE, Haarlem
nip.nu

facebook.com/nip.haarlem
instagram.com/nip_haarlem

 

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18.00 – 00.00
Vrijdag
18.00 – 00.00
Zaterdag
18.00 – 00.00
Zondag
Gesloten

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké