Met het succes van Nolita zijn we inmiddels bekend en de locatie in de Lange Veerstraat staat bij ons al tijden op speed dial. Maar na opening van meer locaties in Overveen en Heemstede, hebben de eigenaren van Nolita nu iets nieuws in Haarlem zelf: de Nolita Pizzashop op de Botermarkt! Een laagdrempelig tentje dat vooral bedoeld is voor het afhalen van die lekkere Nolita pizza. Bijvoorbeeld om thuis op te eten, of om mee te nemen naar het park. Lekker hoor!

 

Nolita Pizzashop Botermarkt

 

Extra keuken

Wie wel eens bij Nolita eet of daar pizza ophaalt, weet dat het restaurant vaak goed vol zit. Wij Haarlemmers houden nu eenmaal van het gezellige sfeertje en de dunne pizza’s van deze tent (een Della Lana Tartufo voor mij alsjeblieft!). Die drukte is natuurlijk een goed teken. Maar om alle Nolita-fans te kunnen blijven bedienen, was het tijd voor uitbreiding. Dit nieuwe pand op de Botermarkt, waar eerst ijssalon N-Ice zat, biedt een extra keuken waarin nog meer lekkers bereid kan worden. Zo is er dankzij de Nolita Pizzashop altijd genoeg pizza voor iedereen.

 

Nolita Pizzashop Botermarkt

 

Il menu

Op het menu staan de Nolita-klassiekers, zoals pizza burrata, de Della Lana Tartufo, Finocchiona en meer. Net als in het restaurant kun je gaan voor een normale grootte of een “pizzetta” voor de kleine trek. De voorafjes die je kent uit de Lange Veerstraat hebben ze hier niet, maar gelukkig wel die heerlijke tiramisu.

 

Nolita Pizzashop Botermarkt Nolita Pizzashop Botermarkt

 

Aan tafel

Aan een van de paar tafeltjes kun je straks rustig wachten op je bestelling, of misschien toch gauw tussendoor even een pizzaatje eten. Verder is de Nolita Pizzashop wel gericht op take-away en bestellen (via UberEats). Dus echt to-go!

 

 

In stijl

Het interieur van de pizzashop is weer gedaan door MBMO Studio, die ook het interieur van de andere zaken hebben ontworpen. Een herkenbare Nolita-stijl waarin je je gelijk thuisvoelt.

 

 

De breinen achter Nolita zijn trouwens met nog meer toffe plannen bezig, ontwikkelingen die we uiteraard scherp in de gaten houden. Dus stay tuned!

 

 

Contact

Nolita Pizzashop
Botermarkt 22
2011 XM, Haarlem
nolita.nl

instagram.com/nolitapizzabar

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, gesloten
Woensdag, 16.00 – 21.00
Donderdag, 16.00 – 21.00
Vrijdag, 16.00 – 21.00
Zaterdag, 16.00 – 21.00
Zondag, 16.00 – 21.00

 

Fotografie door Hannah Hoek Photography.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké