Noem het noedels, noem het Ramen. Dat maakt eigenlijk niet uit, waar het om gaat is de smaak. Juist dat is wat The Ramen Brothers met hun nieuwe Noodle Bar in de Nassaustraat willen brengen. Ramen zoals je ze nog nooit geproefd hebt. Sinds deze week zijn ze geopend!

Wij kennen een bak Ramen eten vooral uit Amerikaanse televisieseries, daar doen ze het allemaal met joggingbroek op de bank. Maar met dit comfort food kan je alle kanten op, dus het is veel meer dan een simpele bank-maaltijd. Oprichters van The Ramen Brothers (en ja, ook broers) Wai en Chung zijn voor de opening van hun noodle bar op een internationale culinaire ontdekkingsreis gegaan. Ze hebben bekende Ramen chefs ontmoet, en met al deze ervaringen een indrukwekkende menukaart samengesteld.

Bij het zien van de menukaart waan je je meteen in de kleine straatjes van Tokio. Basis voor een kom Ramen zijn soep en natuurlijk de noedels in verschillende soorten. De toppings zijn bij elke keuze anders. Met crispy kip bijvoorbeeld, of chasiu (babi pangang), of fried duck. Er is ook een vega optie, en alle kommen zijn ook gevuld met groenten. Er zijn ook side dishes zoals Edamame boontjes en spring rolls.

Je kom Ramen eet je samen met een bijzonder drankje en vriendelijke bediening. Slurpen mag!

Een tafeltje reserveren? Dat kan hier:

Ramen Brothers noodle bar
Nassaustraat 13 zwart
2011 PH Haarlem
www.ramenBrothersNoodleBar.nl
Instagram.com/theramenbrothers

Openingstijden
Lunch
Dinsdag tot donderdag 11:30 tot 14:00
Vrijdag tot zondag 11:30 tot 17:00

Diner
Dinsdag en woensdag 17:00 tot 21:30
Donderdag tot zondag 17:00 tot 22:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké