Hotspot French Napa in Overveen is nu ruim een jaar open. Een fantastische plek voor ontbijt, koffie, lunch en borrel. Vanaf nu komt daar iets bij. French Napa opent namelijk ook in de avonden haar deuren voor het diner!

Op de woensdag- en vrijdagavonden kunnen wij komen eten bij French Napa. Op een bijzondere manier, namelijk een Table d’ Hôtes. Eigenaar Bob: “Wij kregen zoveel vragen of we ook ‘s avonds open zijn dat we er wel iets mee moesten doen. Een Table d’ Hôtes past bij ons, het beloven gezellige avonden te worden.” Elke week heeft een vast gerecht. Denk aan fondue Napa, een kaasfondue van Bourgondische kazen, of de shared taco’s gevuld met pulled chicken op Californische wijze. Net als alles bij French Napa vinden de gerechten altijd hun oorsprong in Frankrijk of Californië. Het gerecht van de avond wordt aangekondigd op het bord bij French Napa en op Facebook en Instagram.

Om de avond compleet te maken start je met de heerlijke bites van French Napa zoals het Franse kaasplateau, de charcuterie van Van Leeuwen of fried shrimps. Combineer dit met een van de wijnen die stuk voor stuk smaakvol zijn. Liever niet het gerecht van die avond? De soepen en salades van de kaart zijn ook gewoon te bestellen. Afsluiten doe je met een toetje, wat het ‘zoet’ van de kaart is ook verkrijgbaar.

Het idee van de Table d’ Hôtes in Frankrijk is ‘schuif aan en kom mee-eten’. Aanschuiven bij French Napa kan wanneer je wilt, er is geen vaste tijd aan verbonden. Net als in Frankrijk draaien de avonden om genieten en gezelligheid. Nog een voordeel: de prijzen zijn goed. Een gerecht kost maximaal 15 euro. Reserveren hoeft niet, mag wel. Vanaf 18 uur kunnen wij terecht, ook nog een prima tijd om met kinderen aan te schuiven.

Vergeet niet dat naast deze avonden French Napa ook gewoon elke dag overdag open is. Een aanrader, want de sfeer is goed en het eten heerlijk. Alles is gemaakt van lokale en dagverse producten . Bij French Napa vind je bijvoorbeeld next level French Toast, Breakfast Burrito’s en de signature dish ‘Napalicious’! De koffie is van White Label Coffee. Er zijn ook taartjes van ons favoriete Sharp Sharp. Deze plek is ideaal om neer te strijken na een bos- of strandwandeling. Ook voor de Haarlemmers onder ons de moeite waard om even voor om te fietsen 🙂

Table d’ Hôtes bij French Napa
Elke woensdag- en vrijdagavond
Van 18.00 – circa 22.00 uur
Elke week nieuw menu > check Facebook
Bloemendaalseweg 333
2051 GH Overveen
023-3031220
Frenchnapa.nl

Openingstijden
Maandag 8.30 – 18.00
Dinsdag 8.30 – 18.00
Woensdag 8.30 – 22.00
Donderdag 8.30 – 18.00
Vrijdag 8.30 – 22.00
Zaterdag 8.30 – 18.00
Zondag 9.30 – 18.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!