In een prachtig grachtenpand aan het Donkere Spaarne zit Pepijn’s Kitchen. Niet zomaar een mooi pand, maar een veelzijdige plek: je kunt hier terecht voor private dining, borrels en evenementen voor kleine en grote groepen. Met chef Pepijn in de keuken is alles wat op tafel komt om te smullen. En wil je dit liever thuis? Pepijn’s Kitchen doet ook catering. Perfect voor een diner, feest of lunch op locatie.

Ik mocht komen kijken in het pand aan het Spaarne, en wat een wauw-effect als je binnenstapt! De ruimte is enorm groot, modern en karakteristiek. Aan de voorkant bij het raam is de ‘kleine kamer’, perfect voor een kleinere groep. De andere grote ruimte kan helemaal benut worden – dan kunnen er maar liefst 150 mensen in – maar kan door de grote gordijnen ook knusser gemaakt worden voor middelgrote groepen. Of je nu met 10 of 150 personen bent, bij Pepijn’s Kitchen kun je dus alle kanten op. Bijvoorbeeld voor die speciale verjaardag, je bruiloft, een zakelijk diner, lunch om plannen door te nemen of gewoon om jou en je vrienden eens te trakteren op een speciaal etentje.

Alles wat er op je bord komt te liggen wordt verzorgd door chef Pepijn. Ervaring heeft hij opgedaan bij traiteurs, en in de keuken van toprestaurant Chapeau in Bloemendaal. Pepijn houdt dus van koken, maar ook van het contact met de gasten. Daarom besloot hij te gaan voor Private Dining. Dat deed hij al enkele jaren in Amsterdam. Het pand aan het Spaarne was precies de plek die hij zocht, en daarom zit Pepijn’s Kitchen nu sinds twee jaar in Haarlem.

Alle private dinners zijn helemaal op maat. Of je nu wil gaan voor een lunch, een driegangenmenu of een zeer uitgebreid diner met perfecte wijnen. Alles kan. Pepijn kookt veel mediterraans, en houdt ervan om verrassende gerechten te maken met alledaagse producten. Pepijn: “Het leukste vind ik om mensen van te voren te ontvangen hier op locatie. Dan leg ik keuzes voor betreffende het eten, en hoor ik wensen aan. Dan heb ik vrij snel een idee van de richting die we op kunnen gaan en maak ik een voorstel op maat.” Of je dus al helemaal weet wat je wilt of niet, het maakt niet uit. Pepijn vindt het juist leuk om met je mee te denken, en hij kan inmiddels goed inschatten wat zijn klanten willen. Mocht je nu denken “dat is vast heel duur”, dat hoeft zeker niet. Ook prijzen zijn heel divers.

Naast eten op maat verzorgen ze ook de aankleding. Kaarsen op tafel, verse bloemen, tafellinnen.. noem maar op. Het resultaat is altijd een feestelijke tafel afgestemd op jouw wensen. De ruimte leent zich trouwens ook heel goed voor bijvoorbeeld een huiskamerconcert, wijnproeverij of brainstorm.

Pepijn’s Kitchen verzorgt ook catering. Of zoals Pepijn zelf zegt ‘dan ben ik Private Chef’. Ze komen naar je huis, of een andere locatie, en verzorgen daar de hele catering. Personeel, de keuken, het eten; alles nemen ze mee. Ook leuk: combineer een boottocht met een diner. Aangezien Pepijn’s Kitchen aan het Spaarne ligt is dit een ideale combinatie. Ze regelen de boot ook voor je 🙂


Fotocredits Layla Wijsmuller

Wat ik zelf weer heel knap vind: of het nu een klein of groot diner is, Pepijn maakt alles zelf. Dat vergt wat tijd en voorbereiding, maar hij kan het als de beste. Het is duidelijk: Pepijn kan koken en iedereen wordt hier in de watten gelegd. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Pepijn’s Kitchen
Donkere Spaarne 28zw
Haarlem
Tel 023 525 2721
www.pepijnskitchen.nl
www.instagram.com/pepijnskitchen.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké