Misschien ken je dit fantastische Italiaanse pizzabedrijf al van de vorige (afhaal)locatie op de Kruisstraat: Piccolo Forno by Vinz! Goed nieuws voor de fans (en daar zijn er erg veel van), want sinds kort heeft Vincenzo zijn eigen restaurant in de Nassaustraat. Lekker centraal gelegen en op een hele leuke plek, namelijk de oude locatie van restaurant Complimenti.

Nu zijn we dus niet meer afhankelijk van de snel volgeboekte afhaaltijden en kunnen we op locatie genieten van de bijzonder lekkere Napolitaanse pizza waar deze pizzabakker om bekend staat. Knoop de volgende waarschuwing maar goed in je oren: van deze pizza’s krijg je geen genoeg!

 

 

Met zijn kleine pizza-oven is Vinz al op veel plaatsen geweest. Maar nu was het tijd om de weekmarkten, evenementen en zelfs de pizzabakkerij in de Kruisstraat te verruilen voor dit splinternieuwe ‘pizza lab’. Vincenzo is enorm blij met zijn nieuwe plek. Maar dat betekent gelukkig niet dat hij nooit meer op markten en feestjes te vinden zal zijn. Juist de combi lijkt hem geweldig.

 

 

In de pizza’s van Piccolo Forno proef je Vinz’ passie voor Napolitaanse pizza, en dan voornamelijk het deeg. Na veel onderzoeken, experimenteren en laten proeven door zijn klanten natuurlijk, is hij uitgekomen op een hele goede formule. Perfect is het volgens Vinz pas wanneer zijn vriendin, een echte Napolitaanse, zegt dat zijn pizza’s overeenkomen met die uit Napels. Maar met de verse ingrediënten, zelfgemaakte kaas en het deeg van zelfgemaakte gisten stijgen de pizza’s van Piccolo Forno echt al hoog boven het niveau van de gemiddelde pizzeria in Nederland uit.

 

 

De ultieme droom (en wellicht volgende stap), die Vinz bijna niet uit durft te spreken: een eigen restaurant op een zelfvoorzienende boerderij, waardoor alle ingrediënten voor zijn heerlijke pizza’s dagvers en volledig biologisch zijn. Kunnen we daar alvast reserveren?

 

 

 

Bestellen kan gelukkig ook nog steeds via de website van Piccolo Forno en je bestelling kun je dus op de afgesproken tijd afhalen op de Nassaustraat. Stap even naar binnen zodra je er bent en neem je heerlijke pizza mee naar huis. Dat wordt genieten!

 

Contact

Piccolo Forno 
Nassaustraat 24 zw
2011 PJ, Haarlem
piccoloforno.net
instagram.com/piccolofornovinz

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, gesloten
Woensdag, 17.00 – 22.00
Donderdag, 17.00 – 22.00
Vrijdag, 17.00 – 23.00
Zaterdag, 17.00 – 23.00
Zondag, gesloten

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie