De nieuwe hotspot voor ontbijt, lunch en borrel in Overveen is French Napa. Een plek waar wij nu al fan van zijn. Net open en nu hebben ze alweer iets nieuws: Picknickbags to go. Handig voor een middag in het park, een avond op het strand, of gewoon een lekker ontbijtje thuis. Het lekkere eten en drinken zit ook nog eens in een toffe koeltas van Nicolas Vahé die je handig kunt hergebruiken.

French-Napa-Overveen-Picknickbags

Er zijn drie soorten Picknickbags: breakfast, lunch en borrel. Allemaal voor twee personen. De ontbijttas is een feest met verse jus d’orange, koffie, 2 eieren, 2 croissants, jam, yoghurt en fruit. Bij de lunchtas kies je zelf sandwiches van de kaart van French Napa met wijn of koffie en jus. De borrel bag bestaat naast een fles wijn uit lekkere hapjes: vers brood met boter en olie, charcuterie en een kaasplateau. Voor niet te grote eters genoeg als avondmaaltijd. De bags zijn telefonisch te bestellen (023-3031220) en staan snel voor je klaar. Alles zit al in die mooie koeltas van Nicolas Vahe (ter waarde van 5 euro) en die mag je houden, dus ophalen en gaan. Zo eet je net zo lekker als bij French Napa zelf, maar wel buiten de deur. De prijzen zijn net iets lager dan bij French Napa zelf.

French-Napa-Overveen-Picknickbags-02

French Napa zelf is ook een aanrader. Deze hotspot is een mix van de Franse keuken en de Californische ‘laid back’ vibe. Door de gezellige inrichting voelt het al snel als thuis. Kinderen kunnen spelen in het kinderhoekje en of je nu alleen bent of met anderen, deze plek kan altijd. Er liggen ook magazines en bordspellen voor vermaak.

French-Napa-Overveen-22

French-Napa-Overveen-23

Op de kaart lokale en dagverse producten. Er is teveel lekkers om op te noemen, maar wij doen een poging: tortilla met avocado, tomaten, roerei, kaas en mesclun sla als ontbijt of een burrito met Frans gemarineerde kippendij met avocado, mesclun sla, chipotle creme fraiche en perzik chutney. Maar ook yoghurt met granola, french toast met gesmolten brie, een sandwich tuna en diverse salades. Een kaasplankje is bij French Napa een kaasplankje 2.0 met kazen van Bourgondisch Lifestyle. En: taartjes van Sharp Sharp, suikervrij en glutenvrij. Sinds kort heeft French Napa ook specials (je vindt ze op het krijtbord boven de bar) die wekelijks wisselen.

French Napa Overveen 19

French-Napa-Overveen-24

French Napa heeft binnenkort nog iets nieuws: S’well bottles uit New York. Deze hippe thermosflessen zijn in Amerika niet aan te slepen. Ze hebben hippe designs en warme dranken blijven hierin echt 12 uur warm en 24 uur koud. Er zijn twee maten verkrijgbaar. Altijd een lekker koel (of warm) drankje bij de hand, in een fles die je vol trots op tafel kunt zetten 🙂

Swell-bottle-French-Napa-Overveen

French-Napa-Overveen-25

Win een Picknickbag!
Wij mogen 2x een Picknickbag Lunch weggeven! Wil je hem winnen? Comment hieronder waarom en maak kans.

French-Napa-Overveen-26

French Napa
Bloemendaalseweg 333
2051 GH Overveen
023-3031220 (ook om Picknickbags te bestellen)
Frenchnapa.nl
Facebook.com/frenchnapa
Instagram.com/frenchnapa

Openingstijden
Ma t/m do: 08.30 – 18.00 uur
Vr: 08.30 – 22.00 uur (vrijmibo)
Za: 08.30 – 18.00
Zo: 09.30 – 18.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie