Pip ken je misschien van het populaire Pip Catering, een topcateringbedrijf dat door heel Nederland de lekkerste maaltijden verzorgt. Maar nu kunnen we ook op locatie genieten van Pip haar kookkunsten! Sinds kort vind je haar deli aan het Lorentzplein. Met de lekkerste ontbijt- en lunchgerechten, taartjes en borrelhapjes, zowel om er daar van te genieten als om mee te nemen naar huis. En er hangt zo’n lekker sfeertje. Je zit er net aan de rand van het centrum, dus uit de drukte maar nog wel in de stad. In het prachtige, stijlvolle restaurant of op het zonovergoten terras. Wij zijn fan van Pip Deli!

 

Pip Deli
Pip Deli

 

Het menu

In de keuken van Pip Deli staan mediterrane gerechten centraal, maar ze nemen vaak de vrijheid om dit ook met andere smaken te combineren. Om de zoveel tijd verandert een deel van het menu. Op vrijdagmiddag worden de ideeën van het team op tafel gegooid en zoeken ze samen de beste combinaties uit.

 

Restaurant Lorentzplein

 

Wij hebben al even wat geproefd en kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat Pip weet wat ze doet. Het was héérlijk!

 

Pip Deli Restaurant Lorentzplein

 

Samen met andere ondernemers

Als Haarlemmer probeert Pip zo veel mogelijk samen te werken met ambachtelijke zaken uit de buurt. Zo serveren ze bij Pip Deli koffie van Coffee & Coconuts, die zelf hun (handgeplukte) bonen importeren naar en roosteren in Amsterdam. Verder komt het brood van Bakkerij MAMA in Halfweg, een bakkerij waar brood wordt gemaakt door vakmensen, zonder onnodige toevoegingen. Puur en eerlijk dus.

De wijnen komen veelal van biologische (Franse) wijnmakers en worden uitgezocht i.s.m. Haarlemse wijnzaken als Okhuysen en Divinité. Ook heeft Pip de erg populaire rosé van Fleur koud staan, toevallig een oud-klasgenootje. Zo ontstaan er weer super toffe samenwerkingen. Wij houden ervan!

 

Pip van Pip Catering

 

Wat Pip zo fijn vindt aan haar concept, en wat het voor ons ook extra leuk maakt, is dat ze alle vrijheid heeft om precies te doen wat ze wil. Zo blijft ook Pip Catering gewoon lopen en kan ze bij Pip Deli de beste smaakcombinaties maken. Gezellig met het team, lekker experimenterend in de keuken. Echt een toffe hotspot die we goed in de gaten gaan houden!

 

Contact

Pip Deli
Lorentzplein 2a
2012 HG, Haarlem
pipdeli.nl

facebook.com/pipcatering.nl
instagram.com/pipdeli

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
08.30 – 17.00
Donderdag
08.30 – 17.00
Vrijdag
08.30 – 21.00
Zaterdag
09.00 – 17.00
Zondag
Gesloten

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké