Hou je van pizza en prosecco? Deze ongedwongen pizzabakkerij biedt een laagdrempelige sfeer in combinatie met verse pizza’s en kwalitatieve prosecco voor een zeer zacht prijsje. Alle ingrediënten zijn vers en biologisch. Geen populaire frisdranken te krijgen en alles wordt klaar gemaakt in hun houtovens waardoor de bodems altijd krokant zijn. Jam.

De traditionele Italiaanse pizza is wat je hier op je bord krijgt, dus geen dikke Amerikaanse exemplaren. Hun burrata en prosciutto’s zijn vingerlikkend lekker en probeer ook een pizza Bianca! Naast het vaste menu hebben ze ook een maandelijkse pizza variatie om ons te verrassen.

Kom in het weekend eens langs tijdens Happy Hour Haarlem. Dan zijn de prosecco cocktails slechts €3,75 OF verzamel een keer wat vrienden bijeen om pizza’s te leren bakken in de houtovens! Met een groep van minimaal 10 personen leer je de ‘kneedjes’ van het vak.

PS: je kunt hier niet contant betalen.

Perfect voor: afhalen, net uit werk, even bijkletsen met vrienden, met z’n twee, kindvriendelijk en ook per boot bereikbaar.
Prijs: zeer betaalbaar
Reserveren: uitsluitend telefonisch reserveren vanaf 15:00 uur
Wifi: ja
Social media: Facebook en Twitter
Mozzies: 4

De Pizzabakkers
Kruisweg 70D
2011 LG  HAARLEM
Tel 023 7515 804
www.depizzabakkers.nl

Openingstijden:
Dagelijks vanaf 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 – 23.00 uur

Reserveer nu een tafeltje bij Pizzabakkers
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké