Sinds maart 2020 zit het leuke Pokétaria op de Krocht 10A, op de hoek van de Kruisstraat. We wilden hier al een tijdje langs, maar er kwam van alles tussen. Gelukkig was het nu zover en zijn we blij verrast! Eigenaar Zhongwei heeft er samen met zijn businesspartner een plaatje van gemaakt. Deze knusse zaak, waar je terecht kunt voor heerlijk verse pokébowls en sushi burrito’s, is super hip en een beetje gedurfd ingericht. Een ding is zeker: ons zul je hier zeker vaker zien!

 

 

Het restaurantje zit midden in het centrum en is dus lekker makkelijk bereikbaar. Zowel ’s middags als ’s avonds ben je hier aan het goede adres voor een verse, gezonde maaltijd vol smaak.

 

 

De combinaties zijn eindeloos. Kies uit één van de signature dishes of stel je eigen pokébowl of sushi burrito samen. Er is keuze uit vis, vlees, vega(n), verschillende soorten groenten, fruit, noten, bonen, salade en rijst. Voor ieder wat wils dus!

 

 

Eigenaar Zhongwei Zheng komt zelf uit de horeca en weet dus precies wat hij doet. Weet je niet zo goed wat je wilt bestellen? Laat Zhongwei een heerlijke bowl of burrito voor je maken. Gegarandeerd succes!

 

 

Geen zin om de deur uit? Pokétaria bezorgt gelukkig ook thuis. In samenwerking met o.a. UberEats, Thuisbezorgd en Deliveroo zorgt Pokétaria ervoor dat je je favoriete gerecht binnen no-time in huis hebt. Smullen!

 

 

Kortom: ga zeker eens langs bij dit leuke, knusse restaurant midden in het centrum. Misschien kom je ons dan nog tegen!

 

Contact

Pokétaria
Krocht 10A
2011 PT, Haarlem
www.poketariaoriginal.nl

instagram.com/poketaria_original
https://www.facebook.com/Poketaria/

Openingstijden

Elke dag van 12.00 tot 20.30 uur.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké