Voor de lekkerste friet met alle soorten pulled vlees (ook vega) van Haarlem moet je sinds kort op de Botermarkt zijn. In een klein (maar fijn) pand vind je daar sinds kort namelijk Pulled & Patato: heerlijke frieten met stoofvlees naar keuze. Echt comfortfood als je het mij vraagt!

De trend van broodjes ‘pulled’ kan niemand ontgaan zijn. Op elk foodfestival vind je wel een truck waar je zo’n lekker exemplaar kan scoren. Ook bij Het Broodjeshuis in de Jacobijnenstraat is het broodje pulled chicken razend populair. Het werd zelfs zo populair dat eigenaren Rob & Wouter bedachten een zaak te openen met alleen maar pulled specialiteiten, op zowel broodjes als friet. En zo werd Pulled & Patato geboren. De mannen keken voor een pand even naar Amsterdam, maar streken uiteindelijk neer in Haarlem op de Botermarkt.

Pulled & Patato is net open. Neem je maaltijd mee of eet het ter plekke op. Er zijn verschillende zitjes. Naast gewone friet en knoflookfriet, zijn er ook rijkbelegde broodjes met pulled chicken, beef of pork te bestellen voor €4,50. Zelfs als je geen vlees eet kun je hier terecht want er is ook een vegan pulled variant die wordt gemaakt van hummus en paddenstoelen. En die is heerlijk!

Kwaliteit is voor Wouter en Rob heel belangrijk, het moet gewoon goed zijn. Daarom is bij Pulled & Patato álles zelfgemaakt, van de knapperige frieten tot de sauzen, van het stoofvlees tot de frisse coleslaw. Alles is homemade en dat proef je.

Trek gekregen? Op vrijdag is er een mooie actie: voor een frietje met pulled chicken betaal je slechts €3,50. En geloof me, dat is een volwaardige (en lekkere!) maaltijd. En als je wil bestellen is dat ook geen probleem, het bestelbedrag moet dan wel boven de €15,- zijn. Pulled & Patato is elke dag geopend van 12 tot 20 uur, behalve op maandag.

Pulled & Patato
Botermarkt 29
2011 XL Haarlem
Tel 023 785 2933
Facebook.com/Pulled-Patato

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag 12.00 – 20.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké