Aan het strand van Zandvoort, tegen Bloemendaal aan Zee aan, is daar Rapa Nui. Een no-nonsense strandtent waar het motto ‘hier hoef je je niet te schamen voor je buikje’ geldt. En die sfeer voel je ook echt: geen zien en gezien worden cultuur, want iedereen is welkom! Bij Rapa Nui is het altijd relaxed, altijd vakantie.

rapa-nui-terras rapa-nui

Rapa Nui is de oorspronkelijke Polynesische naam van Paaseiland en daarom gaan ze ook altijd open met Pasen. Weer of geen weer, het bezoekersaantal is er niet minder om. Door rood-blauw-groene lounge banken raak je direct in de chillmodus. Voetjes op de tafel, drankje erbij en je vakantiegevoel is daar. Op het terras is er bediening, in de zandbak spelen kinderen en er loungebedden in overvloed. Op de kaart vinden we voor ieder wat wils: beach bites, kindermenu’s, Rapa burger, vis en salades.

De beste feestjes van ‘Rapa’ zijn het open- en sluitfeest, en zeker ook Rapadiso! Het concept is dat funky muzikanten of bands een avondje komen jammen. Deze jamsessies leveren de muzikanten niets meer op dan een applaus en enthousiast publiek. De funkyness verspreidt zich als een verslaving en je wilt geen sessie meer missen, en ook nog gratis entree! We hebben namen voorbij zien komen zoals Roel van Velzen en Jacqueline Govaert. TIP: houd de speciaal aangemaakte Rapadiso Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Surfschool Surf Zandvoort is onderdeel van de strandtent, maar is een op zichzelf staande professionele club. Zij hebben een fijn team die je direct op je gemak stelt om zo de surfer-in-spe in je naar boven te halen.

Rapa Nui
Boulevard Barnaart 27
2041 JA Zandvoort
Tel 023 5737060
www.rapanui.nl

Openingstijden
Maart tot oktober, elke dag van 9:00 – 00:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké