Sinds kort vind je aan het Nieuwe Kerksplein restaurant Aan ’t Plein. Lekker dichtbij de winkelstraten en middenin de Vijfhoek. Bart (ook eigenaar van Dijkers) en zijn chef Erik willen met hun nieuwe restaurant zorgen voor een laagdrempelige plek waar je gewoon goed kunt eten. Voor buurtbewoners, maar ook voor bezoekers van Haarlem. De zaak waar je spontaan naartoe gaat als je geen zin hebt om zelf te koken of gewoon gezellig een drankje wilt doen. Aan ’t Plein heeft namelijk ook een bargedeelte en bij mooi weer kun je plaatsnemen op het terras, aan het plein. Wij zien onszelf al helemaal zitten hoor!

 

Restaurant Aan 't Plein Haarlem Vijfhoek-
Restaurant Aan 't Plein Haarlem Vijfhoek

 

In het monumentale, Haarlemse pand zat eerst restaurant De Wandelaar. Na een flinke verbouwing, waaraan het team van Aan ’t Plein zelf het hardst heeft gewerkt, heeft het oude interieur een nieuwe en frisse uitstraling gekregen. Maar ook precies de gezellige, no-nonsense sfeer waar de eigenaren voor gingen.

 

Restaurant Aan 't Plein Haarlem VijfhoekBar Aan 't Plein Haarlem Vijfhoek

 

Op de kaart staan voornamelijk klassiekers die altijd goed in de smaak vallen, waaronder flammkuchen. Daarnaast wil chef Erik zo nu en dan ook experimenteren met nieuwe, verrassende gerechten en speciale buurthappen. Dat wordt dus hoe dan ook lekker smullen!

 

Restaurant Aan 't Plein Haarlem Vijfhoek

 

Beneden is de bar en een groot gedeelte van het restaurant te vinden, maar ook boven is er nog een hele ruimte. Zo op het eerste gezicht een beetje verstopt in het puntje van het pand, maar verrassend ruim. Hier is goed het karakter van het pand te zien, met de originele houten balken die Haarlemse huizen zo kenmerken. Een perfecte ruimte om te dineren, maar misschien ook om eens een gezellig familiediner te organiseren?

 

Eigenaren Bart en Erik hebben enorm zin om te starten met hun nieuwe avontuur en wij kunnen niet wachten om een keer gezellig te komen dineren. Dat komt dus helemaal goed!

 

Contact

Lange Annastraat 56
2011 XJ, Haarlem
023-3036896
www.restaurantaantplein.nl

instagram.com/restaurantaantplein
facebook.com/Restaurant-Aan-t-Plein

Openingstijden

Worden binnenkort toegevoegd!

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké