Op de Oude Groenmarkt vind je Haarlems nieuwste aanwinst: restaurant Moustique. Een prachtig internationaal restaurant waar iedereen welkom is en kwaliteit voorop staat. Restaurant Moustique bevindt zich naast Toujours, heeft een heerlijk terras én uitzicht op de Bavo. De perfecte plek om te genieten van een echt avondje uit.

Restaurant Moustique Haarlem

 

Van ambitie naar werkelijkheid

De eigenaren Jesse en Jelmer waren al eerder collega’s. Jesse maakte de mooiste gerechten en Jelmer zorgde ervoor dat aan de voorkant van het restaurant alles goed verliep. De ambitie om een eigen restaurant te openen was er altijd al en vanaf nu is die droom eindelijk werkelijkheid geworden. Dit gouden duo zorgt samen voor een combi van smakelijke gerechten en uitstekende service bij restaurant Moustique, een naam met een knipoog naar de Haarlemse mug.

 

Moustique Haarlem

 

Culinaire ervaring voor een betaalbare prijs

Bij restaurant Moustique staat toegankelijkheid en beleving voorop. Heerlijk eten en drinken dat betaalbaar is en waarbij je echte schilderijtjes op je bord krijgt. Het is meer dan alleen een bord brengen en een glas wijn inschenken; het is een echt avondje uit. En iedereen is welkom!

 


Foto’s: Corina van Manen

 

Voor een vaste prijs van €39 krijg je een 3-gangenmenu. Of je gaat er helemaal voor en kiest voor een 4- of 5-gangenmenu. Laat je verassen door de bijzondere gerechten, zoals het dessert ‘Moustique peer’, waarbij er een peer is nagemaakt van een mousse van verveine, witte chocolade, compote van peer en perenijs. Bij Moustique kun je terecht voor lunch en diner, maar ook voor een borrel hebben ze genoeg keuze. Met 22 verschillende soorten wijnen die je kunt bestellen per glas en nog meer keuze per fles, zit je helemaal goed. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijke cocktails.

 

Terras Oude Groenmarkt

 

Haarlemse samenwerkingen

Dat ze bij Moustique echt voor kwaliteit gaan, is wel te merken aan de manier waarop Jesse en Jelmer vol passie vertellen. Het brood dat ze serveren komt bij Boulangerie Oscar vandaan, waar ze veel aandacht schenken aan de echte ambacht van het bakken van brood. Daarnaast kun je bij restaurant Moustique ook heerlijk gebak van Huize van Wely krijgen, een erg goede patisserie uit Haarlem.

 

 

Wij zijn in ieder geval heel erg blij met deze nieuwe aanwinst! Restaurant Moustique is heerlijk voor een avondje uit, waarbij je echt even helemaal kunt genieten van de lekkere gerechten en de goede service.

 

Contact

Restaurant Moustique
Oude Groenmarkt 8
2011 HL Haarlem
(023) 5329251
info@restaurantmoustique.nl
restaurantmoustique.nl

facebook.com/restaurantmoustique
instagram.com/restaurantmoustique

 

Openingstijden

Maandag
11.00 – 01.00
Dinsdag
11.00 – 01.00
Woensdag
11.00 – 01.00
Donderdag
11.00 – 01.00
Vrijdag
11.00 – 01.00
Zaterdag
11.00 – 01.00
Zondag
11.00 – 01.00

De keuken is elke dag geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké