Ben je op zoek naar een restaurant in Haarlem waarbij je verrast wordt? Dan ben je bij Olliver’s Soulkitchen & Bar aan het juiste adres! Sinds een tijdje kun je hier zowel binnen als buiten heerlijk plaatsnemen aan het prachtige Spaarne. Maar daar zat toch Ome Pietje? Klopt, zát. Ome Pietje heeft plaats gemaakt voor Olliver’s. En nee, Olliver is niet de naam van de eigenaar van dit restaurant. Het is de naam van de zoon van beide eigenaren. Hoe leuk is dat!

 

Olliver's restaurant Spaarne Haarlem

 

Van pop-up strandtent naar Soulkitchen

Misschien ken je eigenaar Jerome al van het succesvolle pup-up paviljoen La Floria in het Haarlemmermeerse bos. Hij komt zelf uit de evenementenbranche, maar het paviljoen gaf de doorslag om door te pakken in de horeca. Doet hij het allemaal alleen? Zeker niet! Hij is samen verantwoordelijk voor Olliver’s met zijn vriendin, die ook werkzaam is in het restaurant. Als je dus een bezoek brengt aan het Spaarne, dan heb je een grote kans dat je ze allebei treft. Zij heeft een achtergrond in branding en dat is dus een fijne bak aan ervaring die ze samen inzetten voor Olliver’s.

 

 

Gerechten met een verhaal

Waar moet je aan denken bij een Soulkitchen & Bar? Jerome legt uit dat je geniet van gerechten met een verhaal. Je hebt bepaalde klassiekers en gerechten die iedereen kent, zoals de tournedos, maar Olliver’s geeft daar net even een eigen twist aan. Olliver’s twist! De tournedos is momenteel een goed lopend gerecht, vooral in combinatie met de eendenlever, wat je als supplement erbij kunt bestellen. Heb je wel eens monkfish (zeeduivel) gegeten? Nog zo’n bijzonder gerecht waar Olliver’s je graag kennis mee laat maken.

 

Olliver's restaurant Spaarne Haarlem

 

Seizoensgebonden en lokale producten

In het restaurant werken ze veel met seizoens-, maar ook lokale producten. Proosten met een biertje bij Brouwerij ’t IJ, heerlijke kazen van de KaasKampanje, de focaccia van Trattoria Italcasa en de lekkere broden van Mooi Brood. Loopt het water je al in de mond? Kom dan gezellig langs om van de à la carte- of kleine kaart te proeven. Heb je wat te vieren met een grote groep? Reserveer dan tijdig bij Olliver’s. Hoe leuk is het om hierheen te gaan voor je familie-uitje of bedrijfsfeest!

 

Olliver's restaurant Spaarne Haarlem

 

De hele dag genieten

Olliver’s verwelkomt je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Een lekker ontbijt om je dag te starten, een uitgebreide 2-gangen lunch in de middag of een heerlijk diner in de avond: waar heb je zin in?

 

 

Contact

Olliver’s Soulkitchen & Bar
Spaarne 80
2011 CL, Haarlem

olliverssoulkitchen.nl
facebook.com/ollivershaarlem
instagram.com/ollivershaarlem/

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, 11:00- 23:00
Woensdag, 11:00- 23:00
Donderdag, 11:00- 23:00
Vrijdag, 11.00 – 23:00
Zaterdag, 10.00 – 23:00
Zondag, 10.00 – 23:00

 

handtekening Mieke

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké