Urban Frenchy Bistro Toujours op de Oude Groenmarkt kennen we inmiddels maar al te goed, maar ze hebben nu iets nieuws. Deze heerlijke plek, waar je terecht kunt voor klassiekers als côte de boeuf en kreeft, maar bijvoorbeeld ook verschillende soorten sushi, heeft sinds kort een zusje erbij gekregen aan de Tempeliersstraat: Traiteur Toujours! Met een handige afhaallocatie, verschillende bezorgopties en nèt een ander menu dan het restaurant, biedt de traiteur een uitkomst voor Toujours-fans die ook na de lockdown thuis willen genieten van deze heerlijke keuken. Sushi rolls, sushi bowls en luxury fries behoren tot het menu, dat bedoeld is voor iedereen die geen zin heeft om te koken, maar wel wil gaan voor culinaire take-away/delivery. Wij zijn erg enthousiast!

 

 

Bij restaurant Toujours is het team, net als vele andere restaurants, in de lockdown begonnen met het bezorgen en laten afhalen van hun geliefde gerechten. Dit beviel zo goed dat er een plan ontstond om hiermee ook na de lockdown verder te gaan, maar onder een (deels) nieuwe naam en vanuit een extra locatie. Dit pand op de Tempeliersstraat kwam vrij en bleek een perfecte locatie voor de traiteur, mede door de goede bereikbaarheid en de ruimte om eventueel uit te breiden! Na een razendsnelle verbouwing van slechts twee weken, stond er een spiksplinternieuwe zaak.

 

 

Wat veel mensen niet weten, en wat je aan de buitenkant echt niet kunt zien, is dat er achter de traiteur nog een grote ruimte verstopt zit. Ideaal voor een eventuele uitbreiding van de traiteur en wellicht zelfs een tweede restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos en het vindingrijke team van Toujours is al druk bezig met het verzamelen van nieuwe ideeën. Een ding is zeker: bij Toujours wordt niet stilgezeten en ligt de blik op de toekomst. De Tempeliersstraat staat voor velen nog bekend als de straat van de bushalte, maar momenteel worden er flink wat meer panden in de Tempeliersstraat opgeknapt. Wie weet is Haarlem dus over een tijdje een bruisend (klein) centrum rijker! Dan zit Traiteur Toujours in ieder geval al op de eerste rij.

 

 

Op het menu staan dus een paar gerechten van de kaart van restaurant Toujours, maar ook een aantal nieuwe toppers. Je kunt gaan voor losse gerechten, zoals sushi bowls, verschillende soorten sushi of luxury fries (met toppings van o.a. truffel en parmezaanse kaas, Mexican chicken of spicy beef). Daarnaast zijn er ook volledige boxen vol lekkers te bestellen, bijvoorbeeld met mini-versies van elke sushi bowl op het menu of juist een mix van sushi rolls en volledige sushi bowls.

 

 

Wees dus niet bang, want Traiteur Toujours is hier om te blijven. En daar zijn we maar wat blij mee!

 

Contact

Traiteur Toujours
Tempeliersstraat 74
2012 EH, Haarlem
06 33 42 83 99
traiteurtoujours.nl

facebook.com/TraiteurToujours
instagram.com/traiteurtoujours

 

Openingstijden

Maandag
15.00 – 21.00
Dinsdag
15.00 – 21.00
Woensdag
15.00 – 21.00
Donderdag
15.00 – 21.00
Vrijdag
15.00 – 21.00
Zaterdag
13.00 – 21.00
Zondag
13.00 – 21.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké