Wat een fantastische nieuwe aanwinst! In de Tempeliersstraat, in het reeds afgeronde nieuwbouwproject De Vierhoek, vind je sinds kort deze stijlvolle, laagdrempelige pastabar: Rigatoni. Tijdens de bouw van het complex werd voor deze lichte ruimte direct een lange bar voorgesteld en die is er gekomen. Relaxte sfeer? Check. Groot terras? Check. Verleidelijk Italiaans menu? Check. Rigatoni is zo’n plek waar je na je diner heerlijk kunt blijven hangen voor een drankje. Gemakkelijk bereikbaar, maar wel net uit de drukte van de stad en met dat gezellige buurtgevoel. Deze locatie net op de rand van de Koninginnebuurt is o.a. top voor buurtbewoners die spontaan even een hapje willen eten op een zonnige zomeravond, maar ook zeker de moeite waard om voor om te fietsen. Dus liefhebbers van goed Italiaans eten, lees vooral nog even verder!

 

Rigatoni Pastabar Tempeliersstraat eten Stadsschouwburg

 

Kwaliteit

Gelijk een shot in de roos, deze nieuwe pastabar, en dat is geen wonder. Achter dit gezellige Italiaanse concept zit het team van Nolita, Café Colette en Menu Corridor. Bedrijfsleider en mede-eigenaar Jules is geen onbekende in de Haarlemse horeca en heeft o.a. bij Pieck de nodige ervaring opgebouwd om er ook bij zijn eigen Rigatoni elke dag een feest van te maken. Ze werken hier met de beste producten van een Italiaanse leverancier, alles is zo vers mogelijk en de kaart wisselt voortdurend om zo optimaal gebruik te maken van producten die in het seizoen zijn.

 

Rigatoni Pastabar Tempeliersstraat eten Stadsschouwburg

 

La carta

Bij Rigatoni kom je voor een avondje ongedwongen tafelen. Start met een van de vele “snacks” om te delen, zoals bruschetta, wat prosciutto of gevulde gnocchi. Daarna is het natuurlijk tijd voor een goed bord pasta, want dit is niet voor niets een pastabar. Of je nu gaat voor de rigatoni (ja ja), ravioli of spaghettoni, je bent verzekerd van Italiaanse kwaliteit. Neem daar nog een lekker wijntje (o.a. van lokale leverancier Okhuysen) bij en je avond is compleet. Ook handig om te weten: bij Rigatoni hebben ze voor degenen die dat graag willen ook glutenvrije pasta en er staan flink wat vegetarische opties op het menu.

 

Rigatoni Pastabar Tempeliersstraat eten Stadsschouwburg

 

Eten Stadsschouwburg

Eten / drinken voor of na een voorstelling bij de Stadsschouwburg kan trouwens ook perfect bij Rigatoni. Binnen een paar minuten lopen ben je vanaf de ene locatie zo bij de andere, dus een ideale combi.

 

 

Voor een drankje op het terras of aan de bar tot hele avonden eindeloos tafelen, Rigatoni belooft een van je nieuwe favorieten te worden. Wij zijn blij met deze nieuwe hotspot!

 

Contact

Rigatoni
Tempeliersstraat 31
2012 EA, Haarlem
rigatoni.nl

 

Openingstijden

Maandag, 17.00 – 22.00
Dinsdag, 17.00 – 22.00
Woensdag, 17.00 – 22.00
Donderdag, 17.00 – 22.00
Vrijdag, 17.00 – 22.00
Zaterdag, 17.00 – 22.00
Zondag, 17.00 – 22.00

 

Fotografie door Algie Baas

 

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké