Aan de gezellige Turfmarkt, gelegen aan het Spaarne en net buiten de drukte van de stad vind je dit stoere restaurant: Roast. Een New York Style BBQ tent waar de sfeer altijd goed is, het vuur altijd aan staat en de tap is ready to go, met als eye catcher middenin de zaak een knalgele Renault4. We komen hier al jaren voor de beroemde kip van het spit, maar inmiddels is het menu ook flink uitgebreid. Perfect voor een avondje uit met familie of vrienden!

 

Roast Bistro Bar Haarlem

 

Aan tafel

Bij Roast staat de houtskoolgrill centraal, een soort BBQ dus. Hierop worden de lekkerste gerechten bereid, van kip tot steak en van zeebaars tot bloemkool. De beroemde kip met de geheime kruiden is natuurlijk nog een van de bestsellers, want wie wordt er nu niet blij van een goed kippetje met friet. Goed hoeft niet ingewikkeld te zijn.

 

Roast Bistro Bar Haarlem

Entertainment

Tijdens een avond bij Roast hoef je je zeker niet te vervelen, want aan alles is gedacht. Kijk eens in de spelletjeskast, speel een potje jeu de boules of sjoel erop los. Zo nu en dan is er ook live muziek in het weekend, bijvoorbeeld een leuk akoestisch duo.

Groepen

Voor sfeervolle groepsuitjes heeft Roast ook genoeg in petto. Koop een heel fust met je vrienden en tap zelf je biertjes. Kun je meteen je tapkunsten een beetje oppoetsen. Wist je dat Roast het enige restaurant in Haarlem is met een biertafel? Natuurlijk ideaal voor een verjaardag of een vrijgezellenavond maar ook zeker als startpunt voor een “doodgewone” gezellige vrijdagavond. Wil je nog iets extra’s toevoegen aan je uitje dan hebben de partners van Roast ook genoeg leuks. Hartje Haarlem verzorgt toffe tours met E-choppers of SUP’s en bij Luxe Sloepen ben je aan het juiste adres voor gezellige boottochtjes.

 

Roast Bistro Bar Haarlem

 

In de buitenlucht

Vooral in de lente en zomer is het op het terras van Roast goed vertoeven. Het is net buiten de stad, dus je zit uit de drukte, maar er gebeurt aan de Turfmarkt genoeg. Lekker onder de parasol genieten je van een hapje en een drankje. Wordt het wat frisser dan gaan de heaters aan en kun je nog een flinke tijd blijven zitten.

 

 

Dus hop gauw eens richting de Turfmarkt!

 

Contact

Roast Haarlem
Turfmarkt 26 ZW
2011 CB, Haarlem
www.roasthaarlem.com

facebook.com/Roastbistrohaarlem
instagram.com/roasthaarlem

 

Openingstijden

Maandag, 17.00 – 00.00
Dinsdag, 17.00 – 00.00
Woensdag, 17.00 – 00.00
Donderdag, 17.00 – 00.00
Vrijdag, 12.00 – 01.00
Zaterdag, 12.00 – 01.00
Zondag, 12.00 – 00.00

 

Fotografie: Studio Soon

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké