Rubens Burger is sinds een maandje open en is gevestigd in het Raaks-gebied, vlakbij de bioscoop. Dat is goed nieuws want voor of na de film kan je hier heerlijk, snel en makkelijk een broodje hamburger met verse frietjes eten. De keuze is reuze en er staan zelfs een kipburger en 2 vega burgers op het menu… wat willen we tegenwoordig nog meer?

Rubens-Burger-Haarlem-5

Rubens-Burger-Haarlem-8

Natuurlijk hoef je niet alleen voor of na de film te komen maar gewoon wanneer je zin hebt want ze zijn elke dag open! De glazen wijn staan al op tafel en dat nodigt uit. Een burger met blauwe kaas of de Portabella burger smaakt bijvoorbeeld heel goed met rode wijn. Alles is biologisch en vers bereid in de open keuken. Je kunt verse friet of een salade voor ‘on the side’ bestellen en de sausjes staan op tafel in traditionele flessen. De chili mayonaise is zelfgemaakt. Je kunt kiezen uit een grote of kleine burger en voor kinderen is er ook een kids menu.

Rubens-Burger-Haarlem-3

Rubens-Burger-Haarlem-2

Rubens-Burger-Haarlem-1

Het interieur is simpel maar daardoor wel gemakkelijk. Dit is ook de sfeer die Ruben wil neerzetten. “Niet te moeilijk: gewoon een goede burger, zoals een burger moet zijn.” Rubens wens is: goed zijn en blijven, zodat mensen weten waarvoor ze terug komen. Ruben is nog aan experimenteren met welke burgers op de kaart blijven staan en welke erbij moeten komen. De kaart zal dan ook gaan wisselen. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan en te proeven!

Rubens-Burger-Haarlem-6

Rubens-Burger-Haarlem-7

Rubens Burger
Drossestraat 3
2011 XW Haarlem
06 37226135
www.rubensburger.nl
Facebook.com/rubensburger

Openingstijden
Ma- do: 16.30- 22.30
Vrij- zon: 12.00- 22.30

Fotocredits: Stephanie van der HeijdenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké