Mis je het lekkere eten van de Haarlemse horeca? Dat hoeft niet! Want ook de gerechten van Samabe kunnen gewoon bij jou aan de deur worden bezorgd. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke Indonesische gerechten als ayam base en rendang, of misschien wel een volledige Indonesische rijsttafel. En dat aan je eigen keukentafel! Lees gauw verder, want wij vertellen je hoe je het best kunt bestellen.

De afhaalgerechten zijn gemakkelijk online te bestellen via de tool onderaan deze blog. Laat in de opmerkingen weten wanneer je je bestelling wilt komen ophalen en voilà! Afrekenen doe je bij het ophalen. Zo heb je binnen no time een feestmaal in huis.

Maar ook als je je diner liever thuis afgeleverd wilt hebben, is dat helemaal geen probleem. In dat geval bel je even naar 023 737 01 86 om de opties te bespreken. Bezorgen doet Samabe in Haarlem en omstreken en kost €5,-. Dan dek jij de tafel alvast en komt Samabe naar jou!

De medewerkers van Samabe doen elke dag hun uiterste best om de lekkerste gerechten klaar te maken. Om besmetting bij het personeel te voorkomen, werkt Samabe wel met verschillende shifts. In de ochtend worden alle gerechten met zorg klaargemaakt door de eerste shift, zodat deze ’s middags klaarstaan en uitgedeeld/bezorgd kunnen worden door de tweede shift. Zo is niet iedereen tegelijk aanwezig en kan de 1,5 meter afstand makkelijker behouden worden. Dat betekent dus wel dat wanneer de gerechten in jouw keuken staan, ze eerst nog even opgewarmd moeten worden. Maar dat is zo gepiept. En dan… smullen!

Café Samabe, Indonesian Kitchen
Korte Veerstraat 1
2011 CL Haarlem
Tel 023 737 01 86
www.samabe.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké