Een fijne ruim opgezette strandtent in Bloemendaal aan Zee. Dat is San Blas. Daarnaast ademt het karakter en creativiteit. De eigenaren hebben zich laten inspireren door het Panama waar zij een aantal jaren verbleven en dat is meer dan te zien. Ook mooi: het hele jaar open. Ook komende maanden kunnen wij hier dus terecht!

San-Blas-Bloemendaal-aan-Zee-1

San-Blas-Bloemendaal-aan-Zee-5

Het constante mooie weer van San Blas (Panama), het feit dat de lokale bevolking (Kuna indianen) het hele jaar door buiten leven en daarmee alles uit de natuur halen, waren inspiratie genoeg om de ambiance te creëren waar het paviljoen nu om bekend staat. Ook hangt er een fijne laagdrempelige sfeer. Zoals de eigenaresse Martine het zelf zo mooi zegt “wij hebben geen poeha!”.

San-Blas-Bloemendaal-aan-Zee-6

Nadat de oud Lido eigenaren de vergunning voor een permanente strandtent in hun zak hadden, zijn ze aan de slag gegaan om deze prachtige ‘golf’ vorm te geven. Eigenaar Frank van Rossum heeft in samenwerking met architect Hjalmar Fredriksson het paviljoen zo ‘groen’ mogelijk bedacht en ontworpen. Door een dak vol met zonnepanelen mag San Blas zich het duurzaamste paviljoen in Bloemendaal aan Zee noemen.

San-Blas-Bloemendaal-aan-Zee-7

San-Blas-Bloemendaal-aan-Zee-8

Ook wordt er zo min mogelijk afval geproduceerd doordat de eigenaren hun leveranciers alles zonder verpakking af laten leveren. Tijdens de bouw van het paviljoen zijn er zoveel mogelijk duurzame materialen gebruikt, is er aan de buitenkant geen gebruik van verf gemaakt en krijgen oude deuren en poorten bij San Blas een tweede leven.

San-Blas-Bloemendaal-aan-Zee-3

San-Blas-Bloemendaal-aan-Zee-2

San Blas is een all-year-round strandpaviljoen, waar je zowel in de zomer als in de winter een heel fijn outdoor gevoel kunt ervaren. In de zomer schuiven ze de grote glazen schuifpuien open om optimaal de zomer te ervaren. In de winter zijn er haarden, zodat je ook dan van de ambiance kunt genieten. Met knisperend haardvuur op de achtergrond.

San-Blas-Bloemendaal-aan-Zee-4

Het paviljoen biedt tevens ruimtes aan voor evenementen tot 1000 gasten. Het grote paviljoen is op te delen in verschillende ruimtes, waardoor het ook geschikt is voor kleinere partijen, borrels en feesten. Er bevindt zich ook een aparte vergaderruimte met een ongeëvenaard uitzicht op zee!

San-Blas-Bloemendaal-aan-Zee-9

Beachclub San Blas
Zeeweg 84
2051 EC Overveen
Tel: 023-5732172
www.sanblas.nl

Reserveer nu een tafeltje bij San Blas
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké