Puur en gezond is dé trend op het gebied van lekker eten. Heerlijk! Ook wij kunnen geen genoeg krijgen van salades en smoothies. Op deze ontwikkeling is de Haarlemse Sanna van Beurden ingesprongen. Niet met een lunchroom of hippe coffeebar. Sanna brengt de lekkernijen voor de lunch en/of borrel namelijk op locatie. En dan hebben we het niet over een gewoon broodje kaas.

Sandailys-Haarlem-5

San Daily-2

SAN DAILYS is een cateringbedrijf dat zich richt op zowel de zakelijke als particuliere momenten waar écht lekker eten niet mag ontbreken. Hierbij kun je aan workshops, vergaderingen, maar ook een verjaardag denken. Iets extra’s toevoegen aan de lunch voor jouw werknemers? Of jouw gasten verwennen met iets bijzonders? Sanna bezorgt haar vers bereide salades, soepen, broodjes en hapjes bij jou thuis of op kantoor.

Sandailys-Haarlem-8

Sandailys-Haarlem-7

Hoewel zij graag in haar eigen keuken vol kookboeken staat, heeft Sanna voor SAN DAILYS een fijne werkkeuken gecreëerd in Overveen. Daar maakt ze alles op bestelling klaar volgens haar motto: lekker, vers en kleurrijk. Het menu wisselt waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van seizoens- en streekproducten. kies bijvoorbeeld voor een salade met quinoa, witlof, zoetzure appel & witte kaas, romige kervelsoep met aardappel of een sap gemaakt van biet, venkel, appel en gember. Alles is puur natuur.

Sandailys-Haarlem-3

Sandailys-Haarlem-6

Lekker eten is belangrijk, dat maakt mensen blij. Maar het is ook leuk als het er mooi uitziet. SAN DAILYS gebruikt voor de presentatie van de gerechten graag natuurlijke materialen, zoals houten schalen of papieren tasjes voor een meeneemlunch. Geheel verzorgd dus!

Sandailys-Haarlem-2

Online kun je minimaal een dag van te voren jouw bestelling doorgeven. Ook kunnen bestellingen vooraf samen worden doorgenomen. Heb je een bijzondere wens dan is hier altijd wel een mouw aan te passen. En dát vinden wij zo leuk aan SAN DAILYS. Liefde voor eten is de basis en dat proef je! Daarnaast denkt Sanna ook heel graag mee over de kleine details, presentatie en welke gerechten passen bij jouw training, vergadering of ander event.

Ben je nieuwsgierig geworden? Sanna maakt iedere week een nieuwe daghap. Deze is online te bestellen en kun je afhalen of laten bezorgen.

San Daily-11

SAN DAILYS
Bestellingen kunnen minimaal één dag van tevoren aan SAN DAILYS worden doorgegeven en zullen de volgende werkdag tussen 10.30 en 12.00 worden afgeleverd in Haarlem en omstreken. Afhalen kan ook, bekijk de mogelijkheden online.
www.sandailys.nl
www.facebook.com/SANDAILYS
Tel 06-24691611

Fotocredits: Linda Kortekaas Fotografie

Dit is een Sponsored Story

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké