Soms denk je weleens: waarom zat deze winkel eigenlijk nog niet in Haarlem? Stach is ook zo’n geval. Deze foodshop met inmiddels ruim 15 vestigingen in het land is hot, en mag in onze stad niet ontbreken. Goed nieuws: Stach Haarlem is geopend, op de hoek van de Botermarkt en Gedempte Oude Gracht!

Dat Stach Haarlem in een mooi hoekpand zit is geen toeval. Eigenaar Stach Schaberg kiest namelijk het liefst voor hoekpanden omdat deze het meest doen denken aan een authentieke kruidenier. Stach is een ‘buurtwinkel van nu’ vol met lekkernijen, vaak verantwoord gezond, soms gewoon lekker. Het doel van Stach is om bij de drukke stadsmens één zorg weg te nemen; het bereiden van maaltijden na een drukke en stressvolle werkdag.

Loop binnen voor een heerlijke koffie, een vers broodje of kokosmakron, een verse sap, goede chocolade, originele snacks en veel meer. Ook zijn er natuurlijk veel dagverse en kwalitatieve kant-en-klaar-maaltijden verkrijgbaar. De winkel is elke dag open tot 20 uur, dus na werk een goede meeneem-maaltijd scoren wordt zo wel heel makkelijk. Alles ziet er even lekker uit, en ziet er ook nog eens leuk uit door mooie verpakkingen. Een feest om rond te lopen.

Achterin de winkel zijn een paar tafels en een grote leestafel. Hier kun je dus ook even lekker gaan zitten. Heb je vragen of ben je op zoek naar tips? Persoonlijke contact en service staat bij Stach voorop, dus vraag het aan het personeel. Ze helpen je graag!

STACH Food
Gedempte Oude Gracht 80A
2011 GT Haarlem
stach-food.nl

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 8.00 – 20.00 uur
Zondag 9.00 – 20.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie