In een hoekpand en dat is geen toeval. De eigenaar (Stach Schaberg) kiest zijn hoekpanden zorgvuldig uit. Om juist die uitstraling over te kunnen brengen welke je aan een authentieke kruidenier doet denken. Stach is de buurtwinkel van deze tijd, maar weet zich goed te onderscheiden van de middenmoot doordat het concept niet in een bepaald hokje te plaatsen valt. Het personeel beschikt over de vereiste kennis en straalt ambacht uit. Persoonlijk contact staat voorop wanneer het op service aankomt.

Stach-Overveen-4

Stach-Overveen-2

Stach-Overveen-8

Met een totaal van vijf filialen in Amsterdam is Stach nu een zesde filiaal rijker.
Het filiaal in Overveen is de primeur buiten Amsterdam! Naast de eetwinkel, hebben wij ook de bijbehorende Burgerbar als primeur. Hier kun je terecht voor ’New York style fresh/juicy burgers’ gemaakt van alleen maar mooie ingrediënten. De zaak ademt karakter. Industriële details van de voormalige smederij zijn behouden en de stenen muren maken het tot een stoer en robuust geheel.

Stach-Overveen-6

Stach-Overveen-3

Stach Overveen 9

Stach-Overveen-11

Aangezien goed en verantwoord eten steeds belangrijker aan het worden is in de huidige samenleving, geeft Stach daar meer dan gehoor aan. Juist omdat de tijd om het eten te bereiden er vaak bij inschiet, biedt Stach uitkomst door het aanbieden van dagverse en verantwoorde kant-en-klaarmaaltijden van hoge kwaliteit en voor een schappelijke prijs. Mede om die reden is de winkel 7 dagen per week en tot 22.00 uur geopend (en op zondag tot 21 uur). Het doel van Stach is om bij de drukke stadsmensen één zorg weg te nemen; het bereiden van maaltijden na een drukke en stressvolle werkdag.

Stach-Overveen-10

Stach-Overveen-7

Stach-Overveen-5

Bij Stach kun je iedere dag terecht voor vers biologisch brood, mooie producten om je dagelijkse boodschappen mee aan te vullen, leuke cadeautjes en meer. Verder kun je er een goede kop koffie nuttigen terwijl je werkt. Genieten van je gekochte maaltijd in de winkel zelf en gezellig lunchen.
Door de laagdrempelige sfeer voelt Stach aan als een huiskamer. Stach heet je dan ook per zaterdag 3 januari 2015 van harte welkom!

Stach-Overveen-1

STACH food
Zandvoorterpad 1 (zijstraat Korte Zijlweg)
2051BC Overveen
www.stach-food.nl
Facebook.com/STACH.food

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 08.00 tot 22.00 uur
Zondag 09.00 tot 21.00 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!
facebook.com/haarlemcityblog
twitter.com/haarlemcityblog
instagram.com/haarlemcityblog
pinterest.com/haarlemcityblog Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké