Al een tijdje doen de geruchten de ronde, maar het is nu een feit: Starbucks komt naar Haarlem. Op dinsdag 12 november openen de deuren en kunnen wij genieten van heerlijke koffie’s op Haarlem Station. Starbucks vestigt zich aan de centrumkant van het Station, onder de ‘rijtuigkap’ bij de bussen.

[singlepic id=211 w=283 h=283 float=left] [singlepic id=210 w=283 h=283 float=right]

Het interieur van de brand new Starbucks is gebaseerd op de allereerste Starbucks op Pike Place in Seattle. De Haarlemse Starbucks is de 22ste in Nederland die opent op een station. Vanaf 09.30 uur precies op 12 november kun je hier terecht voor een goede kop koffie, en Starbucks houdt van traditie dus ook hier ontvangen de eerste 50 klanten een echte Starbucks mok. Die kan je niet laten lopen.

Naast Starbucks komt hier ook een vestiging van ‘De Broodzaak’ en van Jetties. De Broodzaak zorgt, zoals de naam al verklapt, voor broodjes. Jetties is in Haarlem al bekend, dit wordt het tweede filiaal naast de vestiging in de Kruisstraat. Lekker, biologisch en gezond. Dit alles maakt het wachten op de bus of trein weer een stukje prettiger, zeker omdat er ook ruimte gemaakt is voor een terras.

[singlepic id=209 w=283 h=283 float=left] [singlepic id=208 w=283 h=283 float=right]

Er wordt ook al gefluisterd over een tweede Starbucks filiaal in onze stad. Wat, waar en wanneer is echter nog niet bekend. Eerst op het station maar eens genieten van een Caffè Latte, Caffè Mocha, Espresso Con Panna, Iced Caffè met smaakjes, brownies, muffins en meer.

Starbucks Haarlem
Stationsplein
Opening 12 november 2013
www.starbucks.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!