Zoals het nu lijkt, moeten al onze favoriete restaurants nog wel een tijdje dicht blijven. Maar als je dacht dat de Haarlemse horeca bij de pakken neer zou gaan zitten, dan heb je het helemaal mis! Onvoorstelbaar veel nieuwe ideeën en mooie initiatieven zijn door de veerkrachtige ondernemers van Haarlem binnen een korte periode uit de grond gestampt. Bij veel restaurants kun je ondanks de nieuwe maatregelen toch genieten van al je favoriete gerechten, maar dan nu vanuit je eigen huis! Heb je iets te vieren, geen zin om zelf te koken of heb je gewoon een heerlijk diner verdiend? Dan vind je in deze blog alle restaurants in Haarlem waar je take-away (en/of delivery) kunt bestellen op een rij. Van tapas tot borrelplanken en van pizza tot vijfgangendiners. Door eten te bestellen verzeker je jezelf niet alleen van een heerlijke, culinaire avond, maar geef je ook de horeca-ondernemers in Haarlem een steuntje in de rug. Win-win, als je het ons vraagt.

Voor de uitleg en voorwaarden van de bestelservice van je favoriete restaurant kun je het best terecht op de website van het restaurant zelf of bij die van de bestelpartner waarmee zij samenwerken. Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij de links alvast voor je in de blog gezet. Binnen een paar muisklikken heb jij dus straks een heerlijk diner op tafel!

Note: Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt om ervoor te zorgen dat het overzicht compleet is. Mis jij je favoriete restaurant in deze lijst of heb je een fout ontdekt (bijvoorbeeld een restaurant dat niet bezorgt, maar alleen take-away aanbiedt)? Laat het ons dan vooral weten via info@haarlemcityblog.nl !

 

 

Italiaans

 


Foto: Bodega     (Bron: Bodega)

 

Spaans

 


Foto: Frenchie     (Bron: Frenchie)

 

Frans

 


Foto’s: Brick (1) en Spaarne66 (2 en 3)    (Bron: Brick en Spaarne66)

 

Internationaal

 


Foto: Pokétaria

 

Aziatisch

 


Foto: The Louisiana Lobstershack     (Bron: The Louisiana)

 

Vis

 

Gezond

 

Net buiten Haarlem

Klik hier voor een lijst van take-away op het strand van Zandvoort en Bloemendaal.

 

Note: Mis jij je favoriete restaurant in deze lijst of heb je een fout ontdekt (bijvoorbeeld een restaurant dat niet bezorgt, maar alleen take-away aanbiedt)? Laat het ons dan vooral weten via info@haarlemcityblog.nl

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!