Helaas, de horeca mag nog niet open. Totdat we weer gezellig kunnen lunchen, borrelen en dineren met onze vrienden en familie moeten we het doen met wat er nog wél kan. Eerder maakten we al een lijst met alle restaurants in Haarlem die take-away en delivery aanbieden, maar nu is het ook tijd voor een speciale lunchlijst. Bij veel lunchtentjes kun je ondanks de nieuwe maatregelen toch genieten van al je favoriete gerechten, maar dan nu to-go of vanaf je eigen bank! Heb je gewoon even een speciale lunch verdiend? Dan vind je in deze blog alle lunchtentjes in Haarlem waar je take-away (en/of delivery) kunt bestellen op een rij. Van verse soep tot belegde broodjes. Door eten te bestellen verzeker je jezelf niet alleen van een verrassende lunch, maar geef je ook de horeca-ondernemers in Haarlem een steuntje in de rug. Win-win, als je het ons vraagt.

Voor de uitleg en voorwaarden van de bestelservice van je favoriete lunchtent kun je het best terecht op de website van de zaak zelf of bij die van de bestelpartner waarmee zij samenwerken. Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij de links alvast voor je in de blog gezet. Binnen een paar muisklikken staat er bij jou straks een heerlijke lunch op tafel!

Note: Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt om ervoor te zorgen dat het overzicht compleet is. Mis jij je favoriete restaurant in deze lijst of heb je een fout ontdekt (bijvoorbeeld een zaak die niet bezorgt, maar alleen take-away aanbiedt)? Laat het ons dan vooral weten via info@haarlemcityblog.nl !

 


Bron foto: By Lima

 

 


Bron foto’s: Toujours

 

 


Bron foto: Wolkers

 

  • Tromp – Barteljorisstraat 11 (afhalen)
  • ’t Wapen van Kennemerland – Ramplaan 125 (afhalen)
  • Vascobelo – Zijlstraat 94 (afhalen en bezorgen)
  • Vooges – Kennemerplein 6 (afhalen en bezorgen)
  • Willy’s Vis – Wilsonsplein 23 (afhalen) (visboxen)
  • Wolkers –  Gedempte Oude Gracht 139 (afhalen)

 


Bron foto: Café Côte

 

Net buiten Haarlem

 

Note: Mis jij je favoriete restaurant in deze lijst of heb je een fout ontdekt (bijvoorbeeld een restaurant dat niet bezorgt, maar alleen take-away aanbiedt)? Laat het ons dan vooral weten via info@haarlemcityblog.nl

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké