Weet je nog, die toffe koffieboot in het Spaarne? Het team van The Coffee Spot heeft inmiddels voet aan wal gezet en een prachtige nieuwe koffiezaak geopend. Deze hotspot aan het Spaarne, waar de zon de hele dag naar binnen schijnt, is een plaatje om te zien en het team is een vrolijk stelletje. Mede-eigenaren Moufdi en Jalal ken je misschien al van Onze Victor’s Espresso en Onze Juices, Max Caminita uiteraard van restaurant Morris en veel creatieve initiatieven in de stad. Geen betere ploeg om een nieuw topconcept op te zetten dus. Wij gingen gauw op bezoek!

 

The Coffee SpotThe Coffee Spot SpaarneMax Caminita

 

Drinks

Dat de koffie hier goed is, konden we natuurlijk verwachten. We zijn namelijk al bekend met de koffie van Onze Victor’s Espresso, waar ze bij The Coffee Spot mee werken. In coronatijd werd restaurant Morris overdag namelijk omgetoverd tot koffiezaak en kon je daar terecht voor (to-go) drankjes. Bij Onze Victor’s Espresso maken ze een mooie mix uit vijf verschillende windstreken en branden ze de koffiebonen zelf. Voeg dat samen met de vakkundige barista’s van The Coffee Spot en je hebt een gouden combi.

 

 

Ook de populaire sappen van Onze Juices (die je misschien ook kent van de pop-up bij Morris) zijn hier verkrijgbaar. En naast de bekende espresso of cappuccino durven ze bij The Coffee Spot daarnaast te experimenteren met andere lekkernijen, zoals de matcha latte en beet latte.

 

The Coffee Spot Spaarne

 

Iets fris voor een zonnige middag op het terras hebben ze natuurlijk ook. Niet alleen verschillende hippe drankjes, zoals kombucha of pink grapefruit soda, maar ook hun eigen fruitige limonades.

 

 

Groentekauw

Een leuke partner waarmee The Coffee Spot samenwerkt is Groentekauw. Voor alle zoetekauwen onder ons (ik steek mijn hand alvast omhoog) is het soms lastig om aan de dagelijkse 250 gram groente te komen. Daarom is dit Haarlemse bedrijf gaan experimenteren, en met succes. Groentekauw maakt heerlijke cakes waar groente in verstopt zit. Zoals ze zelf zeggen: ‘Zo wordt groente eten a piece of cake!’. Verder vind je op de toonbank ook andere broodjes en baksels die perfect samengaan met je kop koffie.

 

 

Lunch

De nieuwe hotspot is pas net open, maar er liggen al mooie plannen klaar voor over een tijdje. Zo is het de bedoeling dat je hier binnenkort ook terecht kunt voor een lekker broodje tussen de middag. Managers Daan en Sam, die ook de menukaart hebben samengesteld, laten hun creatieve hersenen de komende tijd nog even kraken.

 

Events en cursussen

Het pand waar The Coffee Spot in is gevestigd, is van binnen nog veel groter dan het er in eerste instantie uitziet. Achterin is zelfs een hele ruimte die het team in de toekomst graag wil gebruiken als event- en vergaderlocatie, en om bijvoorbeeld baristacursussen te geven. Dat belooft veel goeds.

 

The Coffee Spot Spaarne

 

Interieur

Geluk is… in je eigen team een talentvolle dame hebben die verstand heeft van interieur! Bij The Coffee Spot hebben ze de mazzel dat barista Romy er absoluut oog voor heeft. Het prachtige interieur van deze koffietent is door haar ontworpen!

 

 

Koffieboot

Of de geliefde koffieboot ook nog terugkomt is een vraag die tot nu toe helaas nog niet beantwoord kan worden, maar de wens van het team is er zeker wel. Gelukkig is de sfeer bij The Coffee Spot overeenkomend relaxed, het team niets veranderd en hebben we nog steeds zicht op het Spaarne. Ons hoor je niet klagen.

 

 

The Coffee Spot is een heerlijke nieuwe hotspot waar je al vanaf 8 uur ’s ochtends terecht kunt en waar je welkom bent met vrienden, familie, je zakelijke meeting of om lekker te werken. Wat een aanwinst voor deze (prachtige) kant van de stad!

 

Contact

The Coffee Spot
Spaarne 38
2011 CJ, Haarlem
thecoffeespot.nl

instagram.com/coffeespothaarlem

 

Openingstijden

Maandag, 08.00 – 16.00
Dinsdag, 08.00 – 16.00
Woensdag, 08.00 – 16.00
Donderdag, 08.00 – 16.00
Vrijdag, 08.00 – 16.00
Zaterdag, 08.00 – 16.00
Zondag, 08.00 – 16.00

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké