Theehuis De Haarlemmerhout is een heerlijke nostalgische plek in Haarlem. Dit vriendelijke ‘boshuisje’ ligt middenin het groen van Haarlems stadspark De Hout met voor de deur een groot terras. Vanuit het terras kijk je uit op de hertjes van de Hertenkamp, en dat met het centrum van Haarlem om de hoek. Het Theehuis is met zorg ingericht (nostalgisch en modern tegelijk), er heerst een fijne sfeer, vriendelijk personeel en er is goed eten voor een redelijke prijs. Deze plek is ideaal voor gezinnen, maar eigenlijk voor iedereen die graag op een unieke plek wil ontspannen en genieten.

Theehuis de Haarlemmerhout is een fijne plek om een kopje koffie te drinken, wat lekkers te bestellen van de kaart, te genieten van de high tea of om heerlijk te borrelen! In de open keuken worden een aantal klassiekers gemaakt zoals malse steak, saté van kipdij en de burger (met rundvlees of vega). Op de kaart staan ook meerdere maaltijdsalades en de verse quiche met zalm en romige ricotta. Voor kinderen is zijn aparte gerechten zoals poffertjes, kipnuggets of de pannenkoek.

De lunchkaart is lekker uitgebreid. Altijd fijn! Er zijn verschillende broodjes – met bijvoorbeeld tonijnsalade, oude kaas, warme beenham of gerookte zalm – kroketten, quiches, soepen, tosti’s en salades. En deze mag natuurlijk niet ontbreken: pannenkoeken. Meerdere soorten nog wel dus voor ieder wat wils. Als het weer het toelaat, ga dan zeker buiten zitten op het terras. Warme dekentjes liggen al klaar.

Je kunt hier ideaal een feestje vieren. Het is een gezellige en intieme plek. Ben je jarig, ga je trouwen (het is een officiële trouwlocatie!), zoek je een vergaderlocatie of wil je bijvoorbeeld jouw vrienden en/of collega’s verrassen met een privé diner? Op aanvraag verzorgt het Theehuis met veel passie een mooi feest naar jouw wensen. Rond de 70 mensen passen voor een borrel & bites in het theehuis. Ook het terras buiten kun je erbij afhuren. Het fijne uitzicht krijg je er gratis bij.

Als je dit “geheimpje van Haarlem” eenmaal hebt ontdekt, kom je hier vaker terug. De eigenaren doen hard hun best om hun gasten blij te maken en te verrassen met de mogelijkheden die het Theehuis biedt op deze prachtige plek in Haarlem!

Theehuis De Haarlemmerhout
Hertenkamplaan 1
2105 MB Haarlem
023-5313166
www.dehaarlemmerhout.nl

Openingstijden
maandag 09:30 – 18:00
dinsdag 09:30 – 18:00
woensdag 09:30 – 18:00
donderdag 09:30 – 18:00
vrijdag 09:30 – 20:00 (keuken open tot 19.00u)
zaterdag 09:30 – 20:00 (keuken open tot 19.00u)
zondag 09:30 – 20:00 (keuken open tot 19.00u)

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie