Natuurlijk heeft Haarlem een McDonald’s en verschillende snackbars. Maar als je een heerlijke hamburger van goede en eerlijke kwaliteit wilt, moet je toch echt bij hét hamburgerrestaurant van sterrenchef Robert Kranenborg zijn. En laat hij nou net een maand geleden zijn beroemde Thrill Grill in Haarlem hebben geopend.

Thrill-Grill-Haarlem-9

Het idee voor Thrill Grill kwam voort uit Kranenborgs verlangen om de ultieme hamburger te bedenken, iets waar hij meer dan twee jaar mee bezig is geweest. De sterrenchef ging stad en land af, op zoek naar de allerbeste ingrediënten. Het resultaat is The Classic Beef Thriller en uiteraard hebben wij die even geproefd. Vooral de (geheime!) Classic Thriller Sauce is ongelooflijk lekker. Dat smaakt naar meer!

Thrill-Grill-Haarlem-6

Thrill-Grill-Haarlem-8

Bij Thrill Grill wordt uitsluitend met de beste, en zoveel mogelijk lokale ingrediënten gewerkt. Zo komt de bacon van Brandt & Levie en is de beroemde rundburger gemaakt van Hollandse weidekoeien. Je kunt ook kiezen voor een burger gemaakt van zalm, kip of falafel. Allemaal bereid in de bijzondere Josper houtskool oven. En dan zijn er ook nog de goddelijke frites met Parmezaanse kaas en truffelolie! Het is lastig kiezen van zo’n gevarieerde menukaart.

Thrill-Grill-Haarlem-4

Thrill-Grill-Haarlem-3

De inrichting van Thrill Grill Haarlem ziet er industrieel en gezellig uit: bakstenen wanden, stoere barkrukken, leren banken met erboven een indrukwekkend licht-logo. Alsof je je eventjes in Amerika bevindt. Het menu is een krant en de toiletten in de kelder zijn ook een bezoekje waard: je wast je handen in een voederbak en verschillende hamburger-etende beroemdheden sieren de wanden.

Thrill-Grill-Haarlem-7

Thrill-Grill-Haarlem-5

Het burgerrestaurant zit op een prachtige plek, onder de Grote Kerk, op de kruising van de Oude Groenmarkt met de Lange Veerstraat. Het is goed toeven op het zonnige terras. Schuif hier ook eens in het weekend voor je ontbijt aan: dan worden er vanaf tien uur heerlijke eggs benedict en pancakes met bosbessen en maple syrup gereserveerd.

Thrill-Grill-Haarlem-1

Thirll-Grill-Haarlem-2

De hamburgers van Thrill Grill worden steeds beroemder en het zit hier elke dag stampvol. Maar wij spreken uit ervaring: het is terecht. Dit burgerrestaurant is ideaal voor een snelle, maar vooral smakelijke hap.

Thrill Grill
Oude Groenmarkt 26-28
2011 HL Haarlem
023 – 2024047
www.thrillgrill.nl

Openingstijden
Maandag – vrijdag: 12:00 – 23:00 uur
Zaterdag en zondag: 10:00 – 23:00 uur
Reserveren is niet mogelijkHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké