Ti Bisou geeft sinds kort een Frans tintje aan de Korte Houtstraat, één van de meest idyllische straatjes van Haarlem. Het kleine, doch uitnodigende terras staat schilderachtig tegen de bloemrijke Vijfhoekse gevels. Het doet familiair aan, je krijgt direct een soort thuisgevoel. Dit is waar de naam van de crêperie en winkel tevens haar oorsprong vindt. ‘Bisou’ betekent ‘kus’ en ’ti’ is Bretons voor ’thuis’. Het lijkt erop dat de omwonenden Ti Bisou ook als een tweede thuis in de buurt hebben omarmd. Hier strijk je neer om je ochtend optimaal te starten met een goede ‘Café au Lait’ of je weekend op zaterdagochtend in te luiden met een heerlijke crêpe als ontbijt.

 

Ti Bisou
Ti Bisou

 

Eigenaresse Carole is Française en zowel in Bretagne geboren als opgegroeid. Zij laat Haarlem door middel van Ti Bisou kennis maken met een breed assortiment aan Franse cadeaus en diverse delicatessen.

 

Korte Houtstraat

 

De producten staan mooi opgesteld, net als in een snoepwinkel. Van heerlijk geurende zepen, verschillende jams, diverse thee soorten en ingeblikte sardines tot aan lolly’s voor de kids.

 

Franse winkelFranse winkel

 

De crêpes en galettes (de hartige versie van de crêpes) die ze hier serveren zijn ongekend qua smaak. Soms met verassende combinaties (de specials), maar juist ook de authentieke, simpele varianten (de klassiekers op het menu) zijn bij Ti Bisou uitermate smaakvol. Ook hebben ze hier glutenvrije, lactosevrije en veganistische opties.

 

Creperie Ti Bisou Haarlem

 

Ben je op zoek naar een leuk cadeau met een Frans tintje of zelfs een cadeaumand? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Het personeel weet je van alles over het uitgebreide assortiment te vertellen om tot de juiste keuze te kunnen komen. En vergeet dan vooral niet iets lekkers voor jezelf mee te nemen!

 

Ti BisouTi Bisou Korte Houtstraat

 

Een klein beetje Frankrijk in de Korte Houtstraat, wij klagen niet. Welkom Ti Bisou!

 

Contact

Ti Bisou
Korte Houtstraat 4
2011 ZP, Haarlem
tibisou-crepes.nl

instagram.com/tibisoucrepes
facebook.com/TiBisouCrepes

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
08.30 – 18.00
Donderdag
08.30 – 18.00
Vrijdag
08.30 – 18.00
Zaterdag
08.30 – 18.00
Zondag
09.30 – 17.00

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké