Zout in de haren, zand tussen de tenen en zon op het gezicht. En dat allemaal om de hoek van Haarlem. De strandpaviljoens in Zandvoort en Bloemendaal aan Zee zorgen stuk voor stuk voor het ultieme zomergevoel. Waar kan je het beste heen? Dit zijn onze favorieten!

Tijn Akersloot
‘Van zwembroek tot winterjas’, Tijn is het hele jaar open. Mooi paviljoen, ongedwongen sfeer, surf en andere sporten, prima keuken, houtoven pizza’s en kindvriendelijk.
Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort
Meer Tijn Akersloot >

Tijn Akersloot 4

Ubuntu
Een Zuid-Afrikaanse naam en Ibiza meets Bali sfeer. Ubuntu is genieten. De inrichting is ge-wel-dig, en de sfeer heel relaxed. Het terras staat in het zand, het eten is heerlijk en op de schommel kijk je lekker uit op de zee.
Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort
Meer Ubuntu >

Ubuntu-strandtent-Zandvoort-5

Tent 6
Strandtent in Zandvoort met dagverse, lokale producten en waar mogelijk biologisch. Net een tikkeltje gezonder, en erg lekker. De inrichting is lekker hip!
Boulevard Paulus Loot, Strandafgang 6
Meer Tent 6 >

Tent 6 Zandvoort 5

Rapa Nui
Buikje? Nou en! Hier wordt niet geparadeerd. Wees je kleurrijke zelf, surf wat en neem je vrienden/kids mee. Loungebedden en banken genoeg voor de ultieme chill.
Boulevard Barnaart 27, Zandvoort
Meer Rapa Nui >

rapa-nui

Hippie Fish
Dit pareltje is in 2017 geopend en meteen de hipste strandtent van Zandvoort. Van dezelfde eigenaren als Ubuntu. Fantastisch ingericht met veel hout, planten, vuurkorven en knussen hoekjes. De sfeer is intiem. Het terras is deels gewoon in het zand. En het eten? Zoals de naam al zegt; veel vis, maar ook aan de vegetariers en liefhebbers van vlees is gedacht. Wij willen hier wonen.
Boulevard Paulus Loot 3, Zandvoort
Meer Hippie Fish >

Ajuma
Een wit intiem paviljoen, en sinds dit jaar op een nieuwe toegankelijke plek in Zandvoort. Ajuma blijft een paradijsje, deels ingericht door vtwonen. Er is een lounge terras en een moderne oosterse stijl. Azië aan zee met een uitmuntende keuken. Regelmatig live muziek, check de agenda op de site. 
Boulevard Barnaart 24, Zandvoort
Meer Ajuma >

Republiek
Een relaxte vibe, heerlijk eten en een mooi strak uiterlijk. Dat is Republiek. Al jaren een van de vaste stekjes van Bloemendaal aan Zee. Er is veel ruimte voor iedereen. Of je met kinderen bent of samen goed wilt eten; het kan hier. Lekkere pizza’s ook!
Zeeweg 94, Bloemendaal aan Zee
Meer Republiek >

Woodstock 69
Bali in Bloemendaal aan zee, goede feesten en de bijbehoordende resident dj’s, vuur-pit, hangmatten, best hip maar laid back.
Feesten: bij Woodstock kun je regelmatig feesten met de voetjes in het zand. Check de agenda hier online.
Zeeweg tent 7, Bloemendaal aan Zee

Woodstock Zandvoort 5

BAZ
Bruin café aan zee, speciaal koffie’s, veel verschillende biertjes en een brandende open haard. Maaltijden met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding rond 10 euro. Ook erg gezellig zonder zonnetje.
Boulevard de Favauge 14, Zandvoort

Bruxelles aan Zee Zandvoort 6

Bernie’s beachclub
Deze strandtent tussen Bloemendaal en Zandvoort heeft maar liefst twee zwembaden. Het is hier ruimtelijk, luxe en prima eten. Water en verkoeling genoeg.
Boulevard Barnaart 65, Zandvoort
Meer Bernie’s >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!