Zout in de haren, zand tussen de tenen en zon op het gezicht. En dat allemaal om de hoek van Haarlem. De strandpaviljoens in Zandvoort en Bloemendaal aan Zee zorgen stuk voor stuk voor het ultieme zomergevoel. Waar kan je het beste heen? Dit zijn onze favorieten!

Tijn Akersloot
‘Van zwembroek tot winterjas’, Tijn is het hele jaar open. Mooi paviljoen, ongedwongen sfeer, surf en andere sporten, prima keuken, houtoven pizza’s en kindvriendelijk.
Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort
Meer Tijn Akersloot >

Tijn Akersloot 4

Ubuntu
Een Zuid-Afrikaanse naam en Ibiza meets Bali sfeer. Ubuntu is genieten. De inrichting is ge-wel-dig, en de sfeer heel relaxed. Het terras staat in het zand, het eten is heerlijk en op de schommel kijk je lekker uit op de zee.
Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort
Meer Ubuntu >

Tent 6
Strandtent in Zandvoort met dagverse, lokale producten en waar mogelijk biologisch. Net een tikkeltje gezonder, en erg lekker. De inrichting is lekker hip!
Boulevard Paulus Loot, Strandafgang 6
Meer Tent 6 >

Tent 6 Zandvoort 5

Rapa Nui
Buikje? Nou en! Hier wordt niet geparadeerd. Wees je kleurrijke zelf, surf wat en neem je vrienden/kids mee. Loungebedden en banken genoeg voor de ultieme chill.
Boulevard Barnaart 27, Zandvoort
Meer Rapa Nui >

Hippie Fish
Dit pareltje is in 2017 geopend en meteen de hipste strandtent van Zandvoort. Van dezelfde eigenaren als Ubuntu. Fantastisch ingericht met veel hout, planten, vuurkorven en knussen hoekjes. De sfeer is intiem. Het terras is deels gewoon in het zand. En het eten? Zoals de naam al zegt; veel vis, maar ook aan de vegetariers en liefhebbers van vlees is gedacht. Wij willen hier wonen.
Boulevard Paulus Loot 3, Zandvoort
Meer Hippie Fish >

Ajuma
Een wit intiem paviljoen op een toegankelijke plek in Zandvoort. Ajuma is een paradijsje, deels ingericht door vtwonen. Er is een lounge terras en een moderne oosterse stijl. Azië aan zee met een uitmuntende keuken. Regelmatig live muziek, check de agenda op de site. 
Boulevard Barnaart 24, Zandvoort
Meer Ajuma >

Woodstock 69
Bali in Bloemendaal aan zee, goede feesten en de bijbehorende resident dj’s, vuur-pit, hangmatten, best hip maar laid back.
Feesten: bij Woodstock kun je regelmatig feesten met de voetjes in het zand. Check de agenda hier online.
Zeeweg tent 7, Bloemendaal aan Zee

San Blas
De enige strandtent in Bloemendaal die het hele jaar geopend is. San Blas is groot en de inrichting geinspireerd op Panama. Een lekker tropisch gevoel dus. Als het kouder is gaat de openhaard aan en met warm weer is er een groot terras om op neer te strijken.
Zeeweg 84, Overveen
Boulevard de Favauge 14, Zandvoort

Bernie’s beachclub
Deze strandtent tussen Bloemendaal en Zandvoort heeft maar liefst twee zwembaden. Het is hier ruimtelijk, luxe en prima eten. Water en verkoeling genoeg.
Boulevard Barnaart 65, Zandvoort
Meer Bernie’s >

Far Out
Een relaxte vibe, heerlijk eten en een mooi uiterlijk. Dat is Far Out. Al jaren een van de vaste stekjes in het centrale gedeelte van Zandvoort. Er is veel ruimte voor iedereen. Of je met kinderen bent of samen goed wilt eten; het kan hier. Het ontbijt en de lunch zijn een aanrader. In de avond geniet je van pasta, grill gerechten of andere versnaperingen.
Boulevard Paulus Loot 7, Zandvoort
“>Meer Far Out >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!