Zout in de haren, zand tussen de tenen en zon op het gezicht. En dat allemaal om de hoek van Haarlem. De strandpaviljoens in Zandvoort en Bloemendaal aan Zee zorgen stuk voor stuk voor het ultieme zomergevoel. Waar kan je het beste heen? Dit zijn onze favorieten op het strand!

10x Niet-te-missen strandpaviljoens

Kayuca 

Een heerlijke relaxte en informele strandtent waarvan je gelijk een vakantiegevoel krijgt. Een beetje Ibiza, een beetje Marokko, iets Mexicaans. Kayuca is van dezelfde eigenaren als Ubuntu en Hippie Fish en het ligt er ook tussenin. Buiten heb je heerlijke loungebedden en stoeltjes waar je in kan chillen, waardoor je ultiem kan genieten!
Boulevard Paulus Loot 2, Zandvoort – Meer over Kayuca > 

Kayuca

 

Tijn Akersloot

‘Van zwembroek tot winterjas’, Tijn is het hele jaar open. Mooi paviljoen, ongedwongen sfeer, surf en andere sporten, prima keuken, houtoven pizza’s en kindvriendelijk.
Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort – Meer over Tijn Akersloot >

Tijn Akersloot 4

 

Ubuntu

Een Zuid-Afrikaanse naam en Ibiza meets Bali sfeer. Ubuntu is genieten. De inrichting is ge-wel-dig, en de sfeer heel relaxed. Het terras staat in het zand, het eten is heerlijk en op de schommel kijk je lekker uit op de zee.
Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort – Meer over Ubuntu >

 

Tent 6

Strandtent in Zandvoort met dagverse, lokale producten en waar mogelijk biologisch. Net een tikkeltje gezonder, en erg lekker. De inrichting is lekker hip!
Boulevard Paulus Loot, Strandafgang 6 – Meer over Tent 6 >

Tent 6 Zandvoort 5

 

Rapa Nui

Buikje? Nou en! Hier wordt niet geparadeerd. Wees je kleurrijke zelf, surf wat en neem je vrienden/kids mee. Loungebedden en banken genoeg op het strand voor de ultieme chill.
Boulevard Barnaart 27, Zandvoort – Meer over Rapa Nui >

 

Hippie Fish

Dit pareltje is in 2017 geopend en meteen de hipste strandtent van Zandvoort. Van dezelfde eigenaren als Ubuntu. Fantastisch ingericht met veel hout, planten, vuurkorven en knusse hoekjes. De sfeer is intiem. Het terras is deels gewoon in het zand. En het eten? Zoals de naam al zegt; veel vis, maar ook aan de vegetariërs en liefhebbers van vlees is gedacht. Wij willen hier wonen.
Boulevard Paulus Loot 3, Zandvoort – Meer over Hippie Fish >

 

Woodstock 69

Bali in Bloemendaal aan zee, goede feesten en de bijbehorende resident dj’s, vuur-pit, hangmatten, best hip maar laid back.
Feesten: bij Woodstock kun je regelmatig feesten op het strand met de voetjes in het zand. Check de agenda hier online.
Zeeweg tent 7, Bloemendaal aan Zee – Meer over Woodstock 69 > 

 

San Blas

De enige strandtent in Bloemendaal die het hele jaar geopend is. San Blas is groot en de inrichting geinspireerd op Panama. Een lekker tropisch gevoel dus. Als het kouder is gaat de openhaard aan en met warm weer is er een groot terras om op neer te strijken.
Zeeweg 84, Overveen
Boulevard de Favauge 14, Zandvoort – Meer over San Blas >

 

Bernie’s beachclub

Deze strandtent tussen Bloemendaal en Zandvoort heeft maar liefst twee zwembaden. Het is hier ruimtelijk, luxe en prima eten. Water en verkoeling genoeg.
Boulevard Barnaart 65, Zandvoort – Meer over Bernie’s >

 

Far Out

Een relaxte vibe, heerlijk eten en een mooi uiterlijk. Dat is Far Out. Al jaren een van de vaste stekjes in het centrale gedeelte van Zandvoort. Er is veel ruimte voor iedereen. Of je met kinderen bent of samen goed wilt eten; het kan hier. Het ontbijt en de lunch zijn een aanrader. In de avond geniet je van pasta, grill gerechten of andere versnaperingen.
Boulevard Paulus Loot 7, Zandvoort – Meer over Far Out > 

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké