In de Grote Houtstraat hebben Rick May, Anja Lakeman en Jeroen Rieu, drie zeer ervaren horeca-ondernemers, de gezellige tostibar Triple geopend. Hier moet je niet alleen zijn voor de meest verrassende tosti’s, ook voor verse milkshakes en American pancakes ben je hier aan het juiste adres. Je vindt Triple naast Traiteur Zuiver en een paar deuren verder dan Hofje zonder Zorgen. Deze laatste twee behoren, net als Bodega en Fris, ook tot de horecazaken van Rick en Anja. Jeroen ken je misschien van De Haerlemsche Vlaamse, Café Koops of Moustique.  

 

Triple Tostibar en milkshakes Haarlem
Triple Haarlem

 

Vernieuwend concept

Vorig jaar heeft het drietal het voormalige Mrs. Pancake al overgenomen en gingen zij eerst verder onder het oorspronkelijke concept. Afgelopen voorjaar was het vervolgens tijd om de zaak in een nieuw, fris jasje te steken en na de verbouwing opende Triple op 28 april dan ook haar (terras)deuren. Van binnen is de relatief kleine ruimte optimaal benut, de inrichting is knus en uitnodigend. Vanaf het ruime, zonnige terras loopt het winkelende publiek voorbij, terwijl jij heerlijk geniet van de lekkernijen van de kaart. De naam Triple staat voor de drie eigenaren en de drie hoofdelementen: tosti’s, milkshakes en pancakes.

 

Triple tostibar Haarlem
Foto: Triple

 

Life is sweet

Wie bij een tosti denkt aan simpelweg twee sneetjes brood met kaas en ham, heeft het mis. Bij Triple weten ze wel raad met deze ‘croque-monsieur’ en op het menu staan dan ook verrassende opties met verschillende kaas- en vleessoorten. De American pancakes worden ook rijkelijk, met zoet of hartig, belegd. De chef werkt uitsluitend met verse en lokale producten en over ieder gerecht is goed nagedacht. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel! En dan nog de milkshakes… die zijn een feestje op zichzelf. Naast ontbijt en lunch ben je hier ook welkom voor een kop koffie of borrel(hap).

 

Tosti Haarlem Milkshake Haarlem
Foto’s: Triple

 

Dus ben je toe aan een pauze tijdens het shoppen óf heb je gewoon zin in een traktatie? Don’t think twice…. think Triple!

 

Contact

Triple Haarlem
Grote Houtstraat 146
2011 SX, Haarlem
www.triplehaarlem.nl

facebook.com/triplehaarlem
instagram.com/triplehaarlem

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 – 17.30
Woensdag
09.30 – 17.30
Donderdag
09.30 – 17.30
Vrijdag
09.30 – 17.30
Zaterdag
09.30 – 17.30
Zondag
09.30 – 17.30

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké